Яка ваша уюблена книга?
|
mr_smith | Дата: Субота, 07.02.2009, 01:12 | Повідомлення № 1 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Яку книгу ви вважаєте найцікавішою із прочитаних вами за все ваше життя? Чи таких декілька? Рекомендуйте.
Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
|
|
| |
|
sirena | Дата: Субота, 07.02.2009, 01:49 | Повідомлення № 2 |
Мешканець
Група: Друзі
х-статус:
|
|
Важко сказати, яка книга найцікавіша, тим більше, що смаки з часом змінюються. Був час, коли я читала все підряд. Зараз все залежить від настрою. Одними з останніх прочитала декілька творів Дена Брауна - "Ангелы и демоны", "Цифровая крепость", "Код да Винчи". Мені дуже сподобалось.
...Какая разница между модой и славой? Мода никогда не бывает посмертной. Посмертной бывает только слава...
Повідомлення відредактовано sirena - Субота, 07.02.2009, 01:51 |
|
| |
|
MIAS | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 17:16 | Повідомлення № 3 |
Поважний мешканець
х-статус:
|
|
Найнанайнайцікавіші книги Паула Коельо!!!!!!!!!! Читала "Подобно реке", "Алхимик", "Брида", "Дьявол и сеньорита Прим", "Вероника решает умереть"....и всім рекомендую!!!
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 17:50 | Повідомлення № 4 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Читав "Алхимик", так собі, казочка 
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 18:46 | Повідомлення № 5 |
Супермодератор
Група: Модератори
х-статус:
|
|
Quote (MIAS) книги Паула Коельо!!!!!!!!!! Читала "Подобно реке", "Алхимик", "Брида", "Дьявол и сеньорита Прим", "Вероника решает умереть" На мій погляд доволі попсовий автор. Після прочитання, звичайно, залишилися певні враження, але через кілька годин вже забулось. Да і читається доволі важко (і в оригіналі, і в перекладі). Я вважаю книгу хорошою, якщо прочитав її, сів, взявся за голову і кілька годин просто обдумуєш - "Что ЭТО было!"
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
|
| |
|
Shooler | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 23:54 | Повідомлення № 6 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Зи, а я взагалі зараз майже нічого не читаю! Жах, напевно я став трохи ледачий. Шукаю відео по цікавій темі або аудіокниги... ось так. Із останньої книги, яку почитав, то це "Батьки і діти" Тургенева. Сподобалось. І зовсім не жаль, що в школі я урок літератури якось не признавав. Я б все одно не зрозумів би так як зрозумів зараз. А певен, через 10 років, я зовсім по іншому зможу поглянути на цей конкретний твір.
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
|
|
| |
|
MIAS | Дата: Неділя, 22.02.2009, 21:56 | Повідомлення № 7 |
Поважний мешканець
х-статус:
|
|
Хто як сприймає його! Мені здається з "Алхіміка" зробили певний культ. Це не найкраща його книга. Shooler, так всі про "Майстра й Маргариту" кажуть: "А певен, через 10 років, я зовсім по іншому зможу поглянути на цей конкретний твір." )))
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Неділя, 22.02.2009, 22:07 | Повідомлення № 8 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (MIAS) Мені здається з "Алхіміка" зробили певний культ. Це не найкраща його книга. Якщо не найкращий, то спробую ще щось прочитати, бо цей твір на мене ніякого особливого враження не справив.
|
|
| |
|
MIAS | Дата: Неділя, 22.02.2009, 22:32 | Повідомлення № 9 |
Поважний мешканець
х-статус:
|
|
"Вероника решает умереть" цікава і "Подобно реке" (але ця у вигляді збірки, там короткі історії зі своїм змістом). 
|
|
| |
|
DmitriyLEV | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 02:44 | Повідомлення № 10 |
Авторитетний мешканець
|
Читання художньої літератури... Це коли повно вільного часу, сидиш, чи балдєєш на дивані... Увольтє.. Нема у мене стільки часу... Вся література в основному технічна або по комп'ютерним програмам.. Хочеться по-більше пізнати, щось навчитись перепробувати творити якісь неймовірні речі в серйозних програмах. Хоча раніше бувало і читав і навіть подобалось.... Час змінює потреби, інтереси, та відношення до тих чи інших подій. Ось такі ми загадкові створіння ЛЮДИ!!!
Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 15:02 | Повідомлення № 11 |
WATCHER
Група: Користувачі
х-статус:
|
|
Согласен.Читать вообще не люблю.Всмысле как действие.Проще глянуть или что то услышать познавательное,но не в текстовом варианте.Восновном изучаю то что меня интересует,а книги гламурных авторов не читаю(отчитался я ,когда в шеве учился).
|
|
| |
|
BACS | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 17:46 | Повідомлення № 12 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
х-статус:
|
|
Немає безсмертних на Землі. Кожен наш наступний крок, може бути останнім. Тому його потрібно робити, як останній, з повною відповідальністю і рішучістю, чітко бючи в ціль!
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Вівторок, 24.02.2009, 10:53 | Повідомлення № 13 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (BACS) я в шкільні часи перечитав всю фантастику в наших бібліотеках... Те ж саме )) Шкода, що її там не дуже багато ((( Quote (BACS) трилогії такі як Хроніки Амбера Взагалі "Хроніки Амбера" - це 10-логія ))))
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
|
| |
|
BACS | Дата: Вівторок, 24.02.2009, 12:18 | Повідомлення № 14 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
х-статус:
|
|
el_Chupacabra, Взагалі "Хроніки Амбера" - це 10-логія )))) та да.. я всі прочитав, просто так обізвав "трилогія".. навіть читав пару книжок про сина головного героя, правда автор вже помінявся, але все одно цікаво було... там Хаос переплутався з Світлом і появився новий "істочнік" сили Піраміда... крім Лабиринта, Єдинорога... короче давно було вже й не памятаю прощо там конкретно! помню читав "Маю скафандр готовий подорожувати!" сподобалось дуже... навіть пару раз прочитав... забув автора... помоєму Г.Гаррисон але на 100% не памятаю... соромно... 
Немає безсмертних на Землі. Кожен наш наступний крок, може бути останнім. Тому його потрібно робити, як останній, з повною відповідальністю і рішучістю, чітко бючи в ціль!
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Вівторок, 24.02.2009, 12:26 | Повідомлення № 15 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (BACS) помню читав "Маю скафандр готовий подорожувати!" сподобалось дуже... навіть пару раз прочитав... забув автора... помоєму це Роберт Енсін Хайнлайн
|
|
| |