rss · Неділя, 20.05.2012, 03:00

RSK - Червоне

Опитування

Дендрологічний парк
1. Відреставрувати парк
2. Допоможу з реставрацією
3. Мені байдуже
4. Парк і так гарний
5. Замість парку будинки
Усього відповідей: 13
Сторінка 1 з 3123»
Модератор форуму: DmitriyLEV, Shooler, el_Chupacabra 
Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим » Про Червоне » Книга скарг » Доколє? Проблеми селища Червоне. (реальні проблеми.)
Доколє? Проблеми селища Червоне.
Mr_HYDEДата: Понеділок, 21.12.2009, 17:10 | Повідомлення № 1
ПОЧЕСНИЙ ГІСТЬ
Група: Перевірені
Репутація: 25
Статус: Offline
х-статус:
ОЛОЛО

Проблеми селища Червоне, які, на вашу думку, потребують негайного вирішення.
Описуємо проблему, приклад вирішення, якщо є у вас думки як вирішити, та обговорюємо проблеми.

Dr. Jekyll

mr_smithДата: Субота, 26.12.2009, 01:09 | Повідомлення № 2
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
You know what I mean?

Та безліч проблем. Куди не ткни пальцем там побачиш проблему. Відсутність ногрмального інтернету, алкоголізм серед молоді, безперспективна влада, якщо конкретно називати якісь пункти типу там дороги погані чи інше то багато можна написати, думаю що це краще напишуть ті хто там зараз безпосередньо мешкає.

Nulla dies sine linea
Verba volant, scripta manent.

КrаsаДата: Середа, 19.05.2010, 21:16 | Повідомлення № 3
Група: Видалені

Quote (mr_smith)
навіть і не думай, нехай village headcrab турбується щодо цього.

Здається що до засмічення парку існує адміністративне покарання у вигляді штрафу. На ці кошти можна буде утримувати певний час працівника який стежитиме за порядком. Лишилось дізнатись на чиєму балансі парк і хто караюча структура...

Додано (19.05.2010, 21:10)
---------------------------------------------
І ще.
У нашому селищі достатньо правових порушників які підмітають Андрушівку або покарані іншим шляхом. Робим висновки.

Додано (19.05.2010, 21:16)
Селищному голові потрібно писати лист у двох примірниках і обов"язково завірити обидва. Під листом бажано мати підписи депутатів селища...
Пропонуйте ви.

КrаsаДата: Четвер, 20.05.2010, 09:41 | Повідомлення № 4

Quote (Shooler)
(а як неприємно чути від сусіда, який говорить, що хтось там хоч щось корисне за тебе робить)...

Дивлячись що робить і як робить. Мені наприклад від такої роботи легше, хоть і робиться вона - не дбало, відбувало, бо не вміло і не знало. Звідки знати як сусіду?

КrаsаДата: Четвер, 20.05.2010, 14:09 | Повідомлення № 5

Quote (mr_smith)
Мені більше подобається ідея відремонтувати столик і лавки. А якщо прибирати то за собою. Все не прибереш на одному ентузіазмі.

А агітація?

DobrotaДата: Четвер, 20.05.2010, 16:39 | Повідомлення № 6
Мешканець
Репутація: 0

хочу разом з вами передивитися цю тему. Все залежить в більшості від дітей, як ви намагаєтесь пояснити своїм "квітам життя", що смітити в парку рівнозначно вивернути сміттєвий бак собі в ліжко. Пропоную залучити школу? Збираємо голів класів та наступаємо директору на улюблений мозоль, нехай хоч трішки зашевелиться. чекаю коментарів...

І дуже важко просто так не бути.
Ще важче бути але просто "без"
Цей день прожитий, або ще перебутий
десь між людьми сховавсь і щез...

mr_smithДата: Четвер, 20.05.2010, 19:34 | Повідомлення № 7
ADMIN
х-статус:
You know what I mean?

Quote (Dobrota)
Пропоную залучити школу? Збираємо голів класів та наступаємо директору на улюблений мозоль
школа то школа, чого нам туди лізти зі своїм уставом, максимум що можна зробити - запропонувати школі провести такий суботник, а там вже з дозволу усіх батьків та рішенням педколективу вони можуть провести таку акцію. Раніше, при сересер, було трошки інакше, рішенням зверху дітей зганяли кудись на суботник, вони там вкалували цілий день за ідею і на цьому все. Я проти такого.
Давайте просто самі організуємося для початку.

Quote (Krasa)
А агітація?
найкраща агітація це зроблена добра і добре справа. Яка ще тоді може бути агітація? Особистий приклад - найкращий.

[off]Якщо просто приколотись то уявляю собі делегацію з транпарантами з 10-15 чоловік по Червоному: "Далой мусар", "Дайошь чістий парк!" і т.д. :) [/off]

Nulla dies sine linea

el_ChupacabraДата: П'ятниця, 21.05.2010, 11:08 | Повідомлення № 8
Супермодератор
Група: Модератори
Репутація: 374
х-статус:
Moskales Eunt Domus!!!

Quote (mr_smith)
тоді це дійсно акт доброї волі.

Я пам"ятаю, що в шкільні роки нас примусово виганяли на прибирання парку і всі (і я в тому числі) намагались якось відкосити. Так нафіга така робота? Ні, якщо вже прибирати, то на добровольних началах.

Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT"
チョパカバラ

DobrotaДата: П'ятниця, 21.05.2010, 12:37 | Повідомлення № 9
Мешканець
Репутація: 0

Я не гворя про насильнцьку роботу, а про залучення учнів хоча б старших класів, адже головні забруднювачі довкілля вони. Чи може це хтось з вас накидав там презервативів і пустих бутилок??? Я вважаю, що кожному своє, не говорячи за колективну відповідальність, вважаю кращим залучити все селище, а не лише його частину. Я не говорю про дружбу між дітьми в класі, я говорю про збереження чистоти там, де ми живемо. vashagaliabalovana

І дуже важко просто так не бути.
Ще важче бути але просто "без"
Цей день прожитий, або ще перебутий
десь між людьми сховавсь і щез...

el_ChupacabraДата: П'ятниця, 21.05.2010, 12:47 | Повідомлення № 10
Супермодератор
Репутація: 374
х-статус:
Moskales Eunt Domus!!!

Quote (Dobrota)
Я не гворя про насильнцьку роботу

Quote (Dobrota)
ропоную залучити школу? Збираємо голів класів та наступаємо директору на улюблений мозоль, нехай хоч трішки зашевелиться

Ініціатива буде йти знизу (зберемо голів класу), вийде наверх (наступаємо директору на щось улюблене), і повернеться донизу вже з "начальствєнними" доповненнями (всі на субботник! Шнель! Арбайт махт фрай!). А це вже добровольно-прінудітєльно і від цього вже підсвідомо хочеться відкосити.
В данному випадку, хлопці праві - все на добровольних началах невеличкою купкою людейт (в данному випадку - форумчан). Для подання прикладу. Якщо є бажання - приєднуйтесь. Якщо є можливість - агітуйте друзів та одноклассників. Ключове слово тут не так "ПХД", як "Зустріч"
Крім того, дещо подібне було минулого року на кар"єрі

Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT"
チョパカバラ

Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - П'ятниця, 21.05.2010, 12:47

СержДата: Понеділок, 24.05.2010, 12:53 | Повідомлення № 11
Повага(Respect)
Репутація: 125
х-статус:
Статус-повідомлення

Quote (Krasa)
Лишилось дізнатись на чиєму балансі парк і хто караюча структура...

Балансоутримувач - ВАТ Червонський цукровик.
Ну і шо з цього! Так давайте будемо шукати крайнього крайнього хто за це буде платити по штрафам. ... Ну канешно директор. Це він такий пересякий довів парк до цього становища і як йому не стидно.!!! Фу йому.!!! А зато ми всі як смітили так і будемо після себе залишатои смітя. А деректор заводу буде платити штрафи за нас усіх таких добрих і розумних.
Так це по вашому вирішення прорблеми !? А у деректору заводу ні коштів ні людей для цього не виділяють власники. От і получаетьтся замкнуте коло ви смітете а деректор за все це "вигрібае" по повній із свого кармана перед екологами.
Може і когось це влаштовуе але тільки не мене.
До речі кожен рік в парку проводитья прибирання за рахунок заводу сміття і вивозиться не однитракторний прицеп. І це прибарирання рівно на один тиждень далі ситуація повторюеться. І створюеться враження буцімто там ніхто і не прибирав. Хто винуватий ! Правильно балансоутримовач ату його - до відповідальності такого сякого. ...А сміття не стане від цього менше.

ShoolerДата: Понеділок, 24.05.2010, 13:53 | Повідомлення № 12
Супермодератор
Репутація: 402
х-статус:
Veni! Vidi! Vici!

Quote (Серж)
І створюеться враження буцімто там ніхто і не прибирав.

І я про те, що в першу чергу має змінитися мислення людей. Але, нажаль, це не так швидко буде.
Моя власна думка - потрібно починати з себе, потрібно показувати приклад, потрібно буди ЛЮДИНОЮ. Через певний час все таки все зміниться і у нас буде найкращий і найчистіший парк! :)

Я - волк! И вожака хочу я трон.
Ведь жизнь имеет волчий нрав.
В ней справедливейший закон -
Кто всех сильнее тот и прав!

КrаsаДата: Понеділок, 24.05.2010, 15:01 | Повідомлення № 13

Quote (Серж)
Балансоутримувач - ВАТ Червонський цукровик. Ну і шо з цього! Так давайте будемо шукати крайнього крайнього хто за це буде платити по штрафам. ... Ну канешно директор. Це він такий пересякий довів парк до цього становища і як йому не стидно.!!! Фу йому.!!!

Я аж ніяк не хотів образити. Лише цікавивсь.
Quote (Shooler)
І я про те, що в першу чергу має змінитися мислення людей. Але, нажаль, це не так швидко буде.

У тих людей які приходять в парк на двох а покидають на чотирьох мислення відсутнє.

Додано (24.05.2010, 15:01)

Quote (Серж)
До речі кожен рік в парку проводитья прибирання за рахунок заводу сміття і вивозиться не однитракторний прицеп. І це прибарирання рівно на один тиждень далі ситуація повторюеться.

Тобто уже є не байдужі мешканці яким буде меньше боліти коли краса налагодиться.

Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - Четвер, 10.06.2010, 01:39

dyakДата: Вівторок, 25.05.2010, 10:28 | Повідомлення № 14
Людина з великої букви
Репутація: 120

Quote (Krasa)
Тобто уже є не байдужі мешканці яким буде меньше боліти коли краса налагодиться.

Для того щоб щось змінити потрібно змінювати, щось робити. Поки не зустрів ні одної реальної пропозиції що робити. Надіятись, що щось зміниться на краще само можливо але це схоже на обгрунтовання бездіяльності

Все буде добре

mr_smithДата: Вівторок, 25.05.2010, 23:36 | Повідомлення № 15
ADMIN
х-статус:
You know what I mean?

Quote (Krasa)
більшість таких є на сторінках цього сайту.

Quote (dyak)
Поки не зустрів ні одної реальної пропозиції що робити.
пропонуємо, але в інших темах, ця більше для озвучення проблем які існують в селі, тому, можливо, тут не знайти реальних пропозицій. Якщо малося на увазі взагалі на сайті, тоді, звичайно, теж буду радий почитати і розгянути нову чудову креативну пропозицію для вирішення якоїсь з проблем селища. dyak, пропонуй теж, впевнений що є цікаві думки щодо цього.
Quote (dyak)
це схоже на обгрунтовання бездіяльності
от якраз обгрунтування бездіяльності теж дуже необхідно, якраз не завадило б обгрунтувати бездіяльність селищної ради і властних мужів, які нічого не роблять бо поняття не мають що таке ефективно керувати і приносити користь селищу.
От і випиває ще раз та сама проблема - бездарність влади селища. Якщо в бізнесі людина яка стоїть на чолі якоїсь компанії приносить розвиток та збагачення для компанії то він вважається ефективним керівником, якщо керує до розрухи і збанкрутування то такого керівника звільняють на його місце беруть іншого. У випадку селища тут потрібно розвивати його, популяризувати, шукати вирішення проблем, робити все для людей, для його жителів, а не так як зараз. Якщо нема бюджету тоді навіть шукати нові альтернативні джерела фінансування розвитку селища.
Можна навести багато прикладів як ефективно керувати селищем для людей...

Nulla dies sine linea

Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим » Про Червоне » Книга скарг » Доколє? Проблеми селища Червоне. (реальні проблеми.)
Сторінка 1 з 3123»
Пошук:

Загрузка...

Вхід

Логін:
Пароль:

Інформація

Ваш IP: 38.107.179.224
Браузер:

Cайт живе: