Культурний відпочинок
|
mr_smith | Дата: Неділя, 22.03.2009, 03:02 | Повідомлення № 16 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Нет, благодарность за "Школопедию" объявить 
Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
|
|
| |
|
lusi | Дата: Неділя, 22.03.2009, 03:06 | Повідомлення № 17 |
Шановний мешканець
Група: Друзі
|
немає за що , там іще є чим зайнятись, лише якби там ще хтось крім мене і Shooler працював, то було б набагато швидше
Я - Ангел!.. Только крылья в стирке, нимб на подзарядке, а рожки и хвост - это у меня наследственное...))))
|
|
| |
|
lusi | Дата: Неділя, 22.03.2009, 03:12 | Повідомлення № 18 |
Шановний мешканець
|
не розумію, я от зовсім не маю ніякого відношення до вашого села, проте дуже цікаво...
Я - Ангел!.. Только крылья в стирке, нимб на подзарядке, а рожки и хвост - это у меня наследственное...))))
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Неділя, 22.03.2009, 03:29 | Повідомлення № 19 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Тепер маєш! 
|
|
| |
|
lusi | Дата: Неділя, 22.03.2009, 03:31 | Повідомлення № 20 |
Шановний мешканець
|
|
|
| |
|
valdek | Дата: Неділя, 29.03.2009, 06:15 | Повідомлення № 21 |
Мешканець
Група: Перевірені
х-статус:
|
|
Quote (lusi) А саме розуміння "культурний відпочинок" кожен розуміє по-своєму: для одних це - похід з друзями в кіно, для других - відпочинок на природі, для третіх - театр...і тд...кожна людина розуміє це поняття по-своєму і обирає те, що їй ближче до душі..... и главное понятно. Респект Блин, это ж время перевели, пiшов спать 
любитель индюшатины
|
|
| |
|
DmitriyLEV | Дата: Середа, 08.04.2009, 10:50 | Повідомлення № 22 |
Авторитетний мешканець
Група: Модератори
|
А хіба відпочинок, на якому випили 5л. якого небудь алкогольного напою, після себе прибрали і тихенько горлаючи народні пісні пішли по-домам і не затіяли бійку.. Не можна назвати культурним???
Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Середа, 08.04.2009, 11:10 | Повідомлення № 23 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (DmitriyLEV) випили 5л це на рило? Quote (DmitriyLEV) тихенько горлаючи народні пісні Рєспєкт - класне словосполучення А взагалі, вже неодноразово наголошувалось Алкоголь - не ворог, ворог - пияцтво!!!
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Середа, 08.04.2009, 21:23 | Повідомлення № 24 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (el_Chupacabra) Алкоголь - не ворог, ворог - пияцтво!!! Все це вороги нашого народу, реальні вороги, називай як хочеш, але це моя думка така, моє ІМХО. 
|
|
| |
|
Shooler | Дата: Четвер, 09.04.2009, 00:13 | Повідомлення № 25 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Є такий вислів, що робота керівництва має бути така, щоб її не помічали. Це настояща робота. А коли постійно про таку роботу керівництва говорять (як в нашій країні), то це вже біда. Точно так і пияцтво: якщо погуляв, а на другий день синій ніс, червоне око - і все село гудить, що там забора помняли, там вікна побили, там в барі розтрощили столики і т.д., то це вже біда. А якщо випили, як там говорили, 5 л. і після себе порядок - то чом би і ні. В кожного ж своя міра. Моя думка: робити можна все! Абсолютно все. Але не попадатися і вести себе чемно по відношенню до інших 
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Неділя, 19.04.2009, 11:01 | Повідомлення № 26 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Shooler, el_Chupacabra, правильно кажете, якщо вже без пияцтва ніяк, то краще вже так як ви написали. Хоча можна і без 40о добре жити, та гарно проводити час. От назва теми "Культурний відпочинок у вашому розумінні", а обговорюємо тільки спиртне, тобто культурно це, судячи з теми, або пити, або не пити... бачу в цьому проблему. І все ж культурно це не тільки на тверезу голову чи на п"яну, але не буйно, а це дещо інше... От наприклад хтось був у театрі? Розповідайте тоді!
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Неділя, 19.04.2009, 21:39 | Повідомлення № 27 |
WATCHER
Група: Користувачі
х-статус:
|
|
Quote (mr_smith) От наприклад хтось був у театрі? Розповідайте тоді! Был.На Дон Кихоте.В русской драме им.Леси Украинки.Атмосфера вставила,но постановка наркоманская.
|
|
| |
|
BACS | Дата: Неділя, 19.04.2009, 23:40 | Повідомлення № 28 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
х-статус:
|
|
нажаль я був тільки в ляльковому дитячому театрі... 
Немає безсмертних на Землі. Кожен наш наступний крок, може бути останнім. Тому його потрібно робити, як останній, з повною відповідальністю і рішучістю, чітко бючи в ціль!
|
|
| |
|
lusi | Дата: Понеділок, 20.04.2009, 01:23 | Повідомлення № 29 |
Шановний мешканець
|
Quote (BACS) нажаль я був тільки в ляльковому дитячому театрі а що там нічого не сподобалося?
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Середа, 03.06.2009, 03:44 | Повідомлення № 30 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Гарно сказав, M-i-k-o-n, а після зустрічі користувачів не було таких відчуттів?
|
|
| |