Цілюща криничка
|
BACS | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 02:28 | Повідомлення № 31 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
Група: Модератори
х-статус:
|
|
в першу чергу - форумчани... :0 односельчани, хулігани і інші 2- ногі і 2-х рукі хомосапієнси, Які можуть руками і ногами щось таке робити, щоб було б полєзно... 
Немає безсмертних на Землі. Кожен наш наступний крок, може бути останнім. Тому його потрібно робити, як останній, з повною відповідальністю і рішучістю, чітко бючи в ціль!
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Понеділок, 18.06.2012, 02:44 | Повідомлення № 32 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Дякую, що пояснив. На даний час не знаю хто там і як. Я не приймав участь і не допомагав.
Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
|
|
| |
|
DmitriyLEV | Дата: Вівторок, 19.06.2012, 10:23 | Повідомлення № 33 |
Авторитетний мешканець
|
Quote (BACS) в першу чергу - форумчани... :0 односельчани, хулігани і інші 2- ногі і 2-х рукі хомосапієнси, Що до цього, то там конкретно займається одна люда, у якої є якісь плани на майбутнє. І якщо туди хтось влізе (допомагати), то це вже не буде вчинком одного добродія і звісно славу на всіх ділити ніхто не хоче.. Сказали дядя Паша криничкою зайнявся. То і нема чого влазити та умнічать, бо і послать можуть. ІМХО
Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Середа, 20.06.2012, 17:08 | Повідомлення № 34 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Фотки з близька з коментарями від DmitriyLEV
1 Кучі розгорнули, я б сказав поки що похабно, але пересуватись можна
2-7 ну і сама криничка з різних ракурсів
Водичку пив, трохи мутнувата але смачна. Я думаю, що трохи пізніше вода очиститься. Там, мабуть, треба щоб батюшка почитав молитви та посв'ятив...
фото зроблені 18 червня.
|
|
| |
|
BACS | Дата: Середа, 20.06.2012, 23:09 | Повідомлення № 35 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
х-статус:
|
|
Quote (DmitriyLEV) То і нема чого влазити та умнічать, бо і послать можуть. ІМХО навпаки... він дуже бідкався, що ніхто не хтів допомогти... яка краса!!! я навіть не думав, що так класно все зроблять! мені навіть соромно, що я нічого не приклав до цієї красоти! як приїду в село хоч навіть на 1 день, обовязково заїду подивлюся на красоту! Павло Сабінович від усіх нас велике Вам спасибі! Дай Вам Бог здоровя на многії літа!!! 
Немає безсмертних на Землі. Кожен наш наступний крок, може бути останнім. Тому його потрібно робити, як останній, з повною відповідальністю і рішучістю, чітко бючи в ціль!
|
|
| |
|
BACS | Дата: Понеділок, 25.06.2012, 00:31 | Повідомлення № 36 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
х-статус:
|
|
всім привіт! був сьогодні зранку біля кринички!!! красота!!!! фото в пятницю був совмісний хресний хід з навколишніх сіл(Червоне, Крилівка, Котівка, інші...), потім совмісна молебінь, освячення кринички, святковий обід! було дуже багато людей! статтю більш докладніше викладу пізніше. дорогу вже розгорнули гарно, підсипали мучкою, тепер все рівненько і не "похабно". навколо кринички ще обгородили заборчиком і поставили лавочки! короче поки я був в 9 00 біля кринички пів години до неї навідались 4 людей! всі пили водичку з кринички і дякували Павлу Сабіновичу і богу. доречі з сусідами приїжджала з Котівки і моя родичка племінниця. де б ми ще зустрілися? але чув і погані новини, що коли робили криничку і насипали дорогу до неї то якісь "добродії" накапали, що хтось щось робить з газом, чи краде труби, чи хоче врізатись в трубу газову.... короче приїхала комісія, побачили, що роблть люди посміялись і поїхали назад... але осадок нехороший остався... людина за свій особистий кошт зробила таку красоту, а когось жаба задавила... ото люди є цікаві... водичка в крничці стала дуже добра!!! ще трішки чути бетон, але це поки нові круги, скоро все буде чудово-різнокольорово! 
Повідомлення відредактовано BACS - Понеділок, 25.06.2012, 01:05 |
|
| |
|
mr_smith | Дата: Вівторок, 26.06.2012, 18:30 | Повідомлення № 37 |
ADMIN
х-статус:
|
|
|
|
| |
|
BACS | Дата: Понеділок, 09.07.2012, 21:10 | Повідомлення № 38 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
х-статус:
|
|
у когось є фото самого Павла Сабіновича біля кринички? ато як мені не соромно, але в мене навіть простої фото немає, щоб розмістити на сайті її, щоб Страна знала своїх героїв!! 
|
|
| |