| Не перевірені новини |
| dyak | Дата: Четвер, 13.01.2011, 21:02 | Повідомлення № 1 |
Людина з великої букви
Група: Модератори
Репутація: 120
Статус: Offline
|
Дуже часто буває, ще не бачив документів , щоб бути впевненим в достовірності новин , але майже впевненй що це правда. Для розміщення таких новин села ця тема.
Все буде добре
Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - П'ятниця, 14.01.2011, 10:26 |
| |
| |
|
| dyak | Дата: Четвер, 13.01.2011, 21:11 | Повідомлення № 2 |
Людина з великої букви
|
До Червоного докотилась адмінреформа. Ліквідовується "Завод продтоварів" він стає філією підприємства "Укрспирт". Створення підприємства "Укрспирт" дає можливість трудовлаштувати звільнених чиновників концерну "Укрспирт" і відкрити додаткові робочі місця в Києві для чиновників. Крім того частину місцевих податків буде платитись в Києві. Прибуток буде іти повністю в Київ і в разі приватизації легшебуде приватизувати одне підприємство, а не 50 по Україні.
Все буде добре
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Четвер, 13.01.2011, 22:18 | Повідомлення № 3 |
Супермодератор
Репутація: 402
х-статус:
|
|
З неперевірених даних також можу сказати, що наша бібліотека виграла конкурс на комп'ютеризацію. Тобто нашій сільській бібліотеці мають виділити пару комп'ютерів. Надіюся в найближчий час саме так і буде. До речі, є робочий комп, не самий крутий, але в робочому стані. Якщо його потрібно на будь-які обгрунтовано соціальні цілі, готовий поділитися. З самого початку мова йшла скласти комп для бібліотеки. Саме така робоча машина підійде, але раціональніше зачекати трішки і попробувати отримати на бібліотеку якусь більш-менш нормальну техніку. А так комп поки що безхозний. Хто має якісь думки - підказуйте, обговормо.
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Четвер, 13.01.2011, 22:19 | Повідомлення № 4 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Відносно Укриспирту, то сам чув, що ліквідовується і на його базі робиться нова структура. Саме в цей час можна де-що придумати. Скажу по-секрету, що кое-хто вже кое-що і думає. 
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
|
| |
| |
|
| dyak | Дата: П'ятниця, 14.01.2011, 07:29 | Повідомлення № 5 |
Людина з великої букви
|
Quote (Shooler) Скажу по-секрету, що кое-хто вже кое-що і думає. Це значить , що в новій структурі мість вистачить не лише старим співпрацівникам
Все буде добре
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: П'ятниця, 14.01.2011, 10:37 | Повідомлення № 6 |
Супермодератор
Репутація: 374
х-статус:
|
|
Quote (dyak) До Червоного докотилась адмінреформа. Ліквідовується "Завод продтоварів" він стає філією підприємства "Укрспирт". Що в принципі і очікувалось - середній бізнес випадає з Українського ринку. Або малий (від ПП не відмовляться - обналічка грошей, як же!) або величезний (всіх заганяють в концерни). З одної сторони то добре, але не в нашій країні де ціноутворення регулюється хабарями відповідним чиновникам. Середній бізнес, що є рушієм економіки багатьох розвинених країн в нас просто придушується на законодавчому рівні. Quote (Shooler) З неперевірених даних також можу сказати, що наша бібліотека виграла конкурс на комп'ютеризацію. Тобто нашій сільській бібліотеці мають виділити пару комп'ютерів. Надіюся в найближчий час саме так і буде. До речі, є робочий комп, не самий крутий, але в робочому стані. Якщо його потрібно на будь-які обгрунтовано соціальні цілі, готовий поділитися. З самого початку мова йшла скласти комп для бібліотеки. Саме така робоча машина підійде, але раціональніше зачекати трішки і попробувати отримати на бібліотеку якусь більш-менш нормальну техніку. А так комп поки що безхозний. Звідки данні? А про компютер ми вже з тобою говорили, якщо треба, можу зібрати доволі непогану машину.
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: П'ятниця, 14.01.2011, 18:26 | Повідомлення № 7 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (el_Chupacabra) ожу зібрати доволі непогану машину. Зробити можна, плюс в мене щось є. Але поики що я не знаю де можна на користь суспільству техніку задіяти. Якщо в бібліотеку дадуть компи, то можливо варто зачекати місяць. Якщо не дадуть - то якраз для бібліотеки техніка буде якраз не зайва. Якщо в когось є інші думки - пропонуйте.
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 17.01.2011, 12:35 | Повідомлення № 8 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (Shooler) Якщо в бібліотеку дадуть компи, то можливо варто зачекати місяць Тому й питаю, звідки данні?
|
| |
| |
|
| stem_ua_doktor | Дата: Субота, 22.01.2011, 11:15 | Повідомлення № 9 |
Важливий мешканець
Репутація: 181
|
Новина з розділу "Одна бабка сказала": В один з останніх днів (вірніше ночей) троє невідомих погрожуючи холодною зброєю відібрали у підлітка гроші та мобільний телефон. Подія сталася в районі вулиці Свердлова. За тими ж слухами зловмисники невдовзі були затримані працівниками міліції - ними виявились раніше засуджений житель Червоного та двоє мешканців сусіднього Бердичівського району.
Ми, українці, на СВОїй - БОгом ДАній землі!
Повідомлення відредактовано stem_ua_doktor - Субота, 22.01.2011, 11:16 |
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Субота, 22.01.2011, 14:44 | Повідомлення № 10 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (stem_ua_doktor) ними виявились раніше засуджений житель Червоного та двоє мешканців сусіднього Бердичівського району. Я щось таке чув, хоча нині в Червоному рідко... Е-ех, вже й до нас докотилося отаке... А кого гоп-стопнули не в курсі?
|
| |
| |
|
| dyak | Дата: Субота, 22.01.2011, 18:43 | Повідомлення № 11 |
Людина з великої букви
|
Quote (stem_ua_doktor) невдовзі були затримані працівниками міліції Радий, що мыліція їсть хліб заслужено
Все буде добре
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 19:36 | Повідомлення № 12 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Повертаючись до теми шкільного автобуса. Вроді кажуть люди що декілька раз бачили того автобуса в роботі. Цікаво, хто із школярів-щасливчиків може похвалитися поїздками на цьому чудо-автобусі? Автобус призначений для того, щоб підвозити дітей із Забари, Котівки та Крилівки. Автобус де-юре Червоненської ЗОШ (саме так і говорять офіційні видання та газети). Де-факто знаходиться в Андрушівці - мабуть так спокійніше районному відділу освіти. Все має бути під контролем. Кажуть, що автобус просто не може знаходитися в Червоному, тому що водій кожного дня має проходити медогляд і медик має надати дозвіл на виїзд автобуса. Таке враження, що в Червоному зовсім нікого не лишилося - ні фельдшера на цукровому заводі, ні жодного лікаря в лікарні, хто міг би поставити підпис в документі. Ще під питанням, як будуть штампуватися дорожні листи і як буде зводитися звітність по цій техніці. Відносно цього, напевно, мають бути важливі і цінні вказівки від РАЙВо. [off] Мені чомусь цей автобус нагадує "Летючого голландця" Дані з Вікіпедії: «Летючий голландець» — це не що інше, як міраж, фата-моргана на морі, зображення якогось справжнього судна, котре перебувало від цього місця, можливо, за декілька десятків кілометрів.[/off]
Повідомлення відредактовано Shooler - Вівторок, 25.01.2011, 19:42 |
| |
| |
|
| dyak | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 20:15 | Повідомлення № 13 |
Людина з великої букви
|
Сьогодні бачив шкільний автобус який їхав в 9:10 з Червоного на Андрушівку
Все буде добре
|
| |
| |
|
| stem_ua_doktor | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 20:40 | Повідомлення № 14 |
Важливий мешканець
Репутація: 181
|
Востаннє їхав з Андрушівки в Червоне в понеділок (буквально вчора), жодного натяку на шкільний автобус не було! Можливо за сьогодні щось і змінилось - інформацією не володію. Quote (Shooler) Таке враження, що в Червоному зовсім нікого не лишилося - ні фельдшера на цукровому заводі, ні жодного лікаря в лікарні, хто міг би поставити підпис в документі. Наша лікарня проводить щоденний огляд перед роботою водіїв пожежної частини та ПП "Сидоренко", так що в питанні медогляду в Червоному проблем не має бути жодних.
Ми, українці, на СВОїй - БОгом ДАній землі!
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 21:29 | Повідомлення № 15 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (stem_ua_doktor) так що в питанні медогляду Це зрозуміло, що якби захотіти, то все можна на місці вирішити. Але ж такий транспортний засіб "на шару" в районі не хочуть відпускати в "жахливі лапи" червоненців... бояться напевно що щось не те трапиться - все ж краще має бути в районі області, Києві - потрібне підчеркнути. 
|
| |
| |