Найкраще місце для пікнічка в Червоному
|
mr_smith | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 18:56 | Повідомлення № 1 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Навесні, влітку і навіть осінню в Червоному полюбляють пікнічки, в крайньому випадку раніше так було, так от де б можна було гарно посидіти наступного літа? От мені дуже сподобалось в парку біля озера, яке в формі серця, відпочивати. Якось там гарно посиділи з друзями . Та і хоч парк занедбаний і озеро теж занедбане, всеодно якось приємно там.
Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
|
|
| |
|
Shooler | Дата: Субота, 28.02.2009, 20:06 | Повідомлення № 16 |
Супермодератор
Група: Модератори
х-статус:
|
|
Quote (Gabber) но от беГдичевского меня коробит Габбер, Бердичівське пиво - то діло смаку! Те що не подобається тобі - то не все ж має подобатися саме тобі. Ми всі різні і це нормально. Але Бердичівське пиво має в собі трохи менше хімії (живе не так довго як всеукраїнські бренди). А ще, ніхто, я певен ніхто, не пробував "правильного пива" за всіма критеріями. Да і що таке "правильне пиво", якийсь документ в якому вказано, що воно має бути таким то і таким то. А саме по собі Бердичівське досить непогане пиво, від багатьох людей чув і не тільки в Червоному. Одним словом - візьмемо не тільки Бердичівське пиво, а й Чернігівське Біле, і всім буде добре Ну і спірту для "смаку" 
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 02.03.2009, 16:49 | Повідомлення № 17 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
[off]Quote (DmitriyLEV) простое распивание пива Дык, это ж ритуал!!! [/off]
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Понеділок, 02.03.2009, 17:15 | Повідомлення № 18 |
WATCHER
Група: Користувачі
х-статус:
|
|
[off] Саня,чё так оффициально? 
|
|
| |
|
BACS | Дата: Вівторок, 03.03.2009, 11:44 | Повідомлення № 19 |
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
х-статус:
|
|
НАШ карєр. ОДНОЗНАЧНО 
Немає безсмертних на Землі. Кожен наш наступний крок, може бути останнім. Тому його потрібно робити, як останній, з повною відповідальністю і рішучістю, чітко бючи в ціль!
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Вівторок, 03.03.2009, 11:50 | Повідомлення № 20 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (BACS) НАШ карєр. ОДНОЗНАЧНО Ну тут уже будет зависеть от погоды и от количества народу, который придет на сейшн.
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Вівторок, 03.03.2009, 11:56 | Повідомлення № 21 |
WATCHER
х-статус:
|
|
Quote (el_Chupacabra) будет зависеть от погоды Эт точно,ибо возле воды всегда прохладнее. Я сам за карьер.Красотища там!
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Середа, 04.03.2009, 03:04 | Повідомлення № 22 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (BACS) НАШ карєр. ОДНОЗНАЧНО А чим тобі там так подобається? Де краще тобі відпочивається там? Може є якась історія пов'язана з кар'єром? 
|
|
| |
|
DmitriyLEV | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 23:16 | Повідомлення № 23 |
Авторитетний мешканець
|
Може я зараз і загну, але... Якось збиралися ми вийти на природу... Так сталося,що у декого не вийшло виїхати далеко від дому, і, з моєї ініціативи, ми приземлилися у мене в садку в Мошківцях... Все було онлайн... Класно поседіли, шашлик-башлик, і все що до цьго треба... То ж скажу так. Не місце красить компанію, а компанія місце. 
Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Вівторок, 10.03.2009, 11:39 | Повідомлення № 24 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (DmitriyLEV) Не місце красить компанію, а компанія місце. Ну, це якщо компанія пристреляна... Ну а взагалі - згоден. Добре відпочити можна де завгодно.
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Вівторок, 10.03.2009, 11:55 | Повідомлення № 25 |
WATCHER
х-статус:
|
|
Quote (DmitriyLEV) Все було онлайн... Quote (DmitriyLEV) То ж скажу так. Не місце красить компанію, а компанія місце. Однозначно:)
Повідомлення відредактовано Gabber - Вівторок, 10.03.2009, 11:56 |
|
| |
|
mr_smith | Дата: Неділя, 19.04.2009, 20:09 | Повідомлення № 26 |
ADMIN
х-статус:
|
|
І все ж десь має бути те ваше улюблене місце... От давайте найпопулярніші візьмемо і ви скажете якому віддали б перевагу. 1. Парк 2. Кар"єр 3. Середній 4. Водойма біля сах.зд. 5. Вдома в садку 6. Ваш варіант.
|
|
| |
|
vano | Дата: Середа, 18.11.2009, 00:26 | Повідомлення № 27 |
Мешканець
Група: Друзі
х-статус:
|
|
В селищі Червоне дуже багато чудових мість відпочити можна будь-де  Додано (17.11.2009, 23:26) --------------------------------------------- 2. Кар"єр
|
|
| |
|
Shooler | Дата: Середа, 18.11.2009, 00:41 | Повідомлення № 28 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
|
|
| |
|
dyak | Дата: Середа, 06.01.2010, 20:07 | Повідомлення № 29 |
Авторитетний мешканець
|
Був кар"єр. Ще раніше красовецький став. Сьогодні ліс М Мошківці. І з жахом дивлюсь що місця відпочинку стають гірші.
Все буде добре
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Середа, 06.01.2010, 20:17 | Повідомлення № 30 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (dyak) І з жахом дивлюсь що місця відпочинку стають гірші. хто сказав? Ми там влітку відпочили гарненько і там навіть краще стало ось тут можна в тому впевнитись переглянувши фото.
|
|
| |