Відпочинок в компанії з друзями. Поняття дружби, колективу.
|
mr_smith | Дата: Середа, 04.03.2009, 03:10 | Повідомлення № 1 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Як вам краще відпочивати в компанії з друзями? Що таке дружба? Лідер та душа компанії - це тотожні поняття чи є різниця? Людські ПОЗИТИВНІ, дружні відносини є темою данного топу.
Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 10:04 | Повідомлення № 31 |
WATCHER
Група: Користувачі
х-статус:
|
|
Quote (MIAS) А чому вам не вести традицію збиратися, наприклад, раз у місяць! Подрастёшь-поймешь.(семья,дети,работа,расстояние в конце концов)
|
|
| |
|
MIAS | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 18:01 | Повідомлення № 32 |
Поважний мешканець
Група: Друзі
х-статус:
|
|
Quote (lusi) А хто хоче, просто так виходить і нікуди від цього не дінешся Quote (Gabber) Подрастёшь-поймешь.(семья,дети,работа,расстояние в конце концов) Хіба життя тоді не стає нудним??? Чи просто змінюються цінності?
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 18:05 | Повідомлення № 33 |
WATCHER
х-статус:
|
|
Quote (MIAS) Хіба життя тоді не стає нудним??? Не совсем понял,что ты имеешь ввиду.
|
|
| |
|
MIAS | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 18:13 | Повідомлення № 34 |
Поважний мешканець
х-статус:
|
|
Quote (Gabber) Не совсем понял,что ты имеешь ввиду. Родина - дім - робота -родина- дім - робота - родина - дім - робота.....родина дім-робота....і т.д.
|
|
| |
|
mr_smith | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 18:24 | Повідомлення № 35 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Quote (MIAS) Чи просто змінюються цінності? так цінності, саме вони.
Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
|
|
| |
|
MIAS | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 18:37 | Повідомлення № 36 |
Поважний мешканець
х-статус:
|
|
Quote (mr_smith) так цінності, саме вони. бу...
|
|
| |
|
Gabber | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 20:05 | Повідомлення № 37 |
WATCHER
х-статус:
|
|
У меня 10 лет назад тоже в голове было другое,время пройдёт,сейчас тебе это бессмысленно говорить,да и не надо в 17 пока думать о таких вещах,не спеши,наслаждайся,пока нет кучи проблем,обязанностей и забот.Но жизнь такова
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 20:22 | Повідомлення № 38 |
Супермодератор
Група: Модератори
х-статус:
|
|
Quote (Gabber) да и не надо в 17 пока думать о таких вещах,не спеши,наслаждайся,пока нет кучи проблем Э-эх, где мои 17 лет? Не надо об этом задумыватся - оно само придет незаметно...
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
|
| |
|
MIAS | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 20:46 | Повідомлення № 39 |
Поважний мешканець
х-статус:
|
|
Quote (Gabber) У меня 10 лет назад тоже в голове было другое,время пройдёт,сейчас тебе это бессмысленно говорить,да и не надо в 17 пока думать о таких вещах,не спеши,наслаждайся,пока нет кучи проблем,обязанностей и забот.Но жизнь такова Да, зараз мені це не зрозуміти!!!Quote (el_Chupacabra) Э-эх, где мои 17 лет? Не надо об этом задумыватся - оно само придет незаметно... Єх...де мої 7, коли не лізли ці думки!)) До тебе вже прийшло???)
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 20:56 | Повідомлення № 40 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (MIAS) Єх...де мої 7, коли не лізли ці думки!)) До тебе вже прийшло???) Ні, до мене і не прийде, в мене взагалі клініка . А 7 і 17 - це дві великі різниці...
Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - Понеділок, 23.03.2009, 20:57 |
|
| |
|
MIAS | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 20:59 | Повідомлення № 41 |
Поважний мешканець
х-статус:
|
|
Quote (el_Chupacabra) Ні, до мене і не прийде, в мене взагалі клініка . А 7 і 17 - це дві великі різниці. Прийде, прийде...))) Да, раніше ти всім по коліна була, а зараз он.. 
|
|
| |
|
lusi | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 21:17 | Повідомлення № 42 |
Шановний мешканець
|
Quote (MIAS) Хіба життя тоді не стає нудним??? Ні не стає, навпаки більш насиченішим, з'являються нові цінності, ставляться перед собою певні цілі, яких обов'язково потрібно досягнути і це зовсім не нудно...з часом і до тебе це прийде...але поки що навіть не задумуйся над тим що буде...все має іти своєю чергою... 
Я - Ангел!.. Только крылья в стирке, нимб на подзарядке, а рожки и хвост - это у меня наследственное...))))
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 21:48 | Повідомлення № 43 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (lusi) Ні не стає, навпаки більш насиченішим Я б сказав - по іншому насиченим... Більше або менше складно сказати... Quote (lusi) з'являються нові цінності ...старі поступово відходять... Quote (lusi) і це зовсім не нудно... Жити взагалі не нудно... Незалежно від віку... От, до речі, цікаво. Ми живемо. Чим старші ми робимося, тим менше робимо помилок (як правило), тим більше у нас досвід. От якби була людина, яка в тверезому розумі та доброму тілі прожила років 500 (такий собі МакЛауд), чи можна було б знайти з нею спільну мову?
|
|
| |
|
lusi | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 22:15 | Повідомлення № 44 |
Шановний мешканець
|
Quote (el_Chupacabra) От якби була людина, яка в тверезому розумі та доброму тілі прожила років 500 (такий собі МакЛауд), чи можна було б знайти з нею спільну мову? Ну якщо до цієї людини прислухатися....думаю це було б можливо , але...є ще й таке що кожна людина( не важливо якого віку) вважає що вона все робить правильно, тому це варіант такий 50/50
Я - Ангел!.. Только крылья в стирке, нимб на подзарядке, а рожки и хвост - это у меня наследственное...))))
|
|
| |
|
el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 23.03.2009, 22:25 | Повідомлення № 45 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (lusi) є ще й таке що кожна людина( не важливо якого віку) вважає що вона все робить правильно Згоден. Мудрый учится на чужих ошибках, умный - на своих, дурак вобще ничему не учится... ©
|
|
| |