rss · Понеділок, 18.12.2017, 21:24

Опитування

Покращення в смт Червоне.
1. Дуже необхідні!
2. Байдуже
3. Ні. Все і так добре
4. Це не можливо
5. Покращення вже є
Всього відповідей: 35
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: DmitriyLEV, Shooler, el_Chupacabra 
Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим » Тематичні форуми » Рецепти » Німецька кухня (Німеччина)
Німецька кухня
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:44 | Повідомлення № 1
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Німецька кухня відрізняється великою різноманітністю страв з різних овочів, свинини, птаха, дичини, телятини, яловичини і риби. Овочів споживається дуже багато, особливо у відварному вигляді, як гарнір - кольорова капуста, стручки квасолі, морква, червонокачанна капуста і ін.
Надзвичайно популярні у німців бутерброди з різними продуктами: маслом, сиром, ковбасою, сирковою масою, рибою і ін. У асортименті закусок - салати з овочів, шинка, ковбасні вироби, шпроти, сардини, блюда з оселедця з різними соусами, м’ясні і рибні салати, заправлені майонезом, і т.д.


Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:44 | Повідомлення № 2
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Суп «Картопляні бруски»

(перші блюда) 500 г яловичини, 1 кг картоплі, 2 л води, 1-2 пучки зелени для супу, 2 ст. л дрібно нарубаної зелені петрушки, 1 маленька цибулина, 75 г селери, 1 ч. л тмину, сіль.
М’ясо вимити, покласти в холодну, злегка підсолену воду і поставити варити до готовності. Додати в бульйон дрібно нарубану зелень, нарізану брусками картоплю. Відварне м’ясо нарізувати невеликими шматочками. Лук, селеру і тмин дуже дрібно порубати і, як тільки картопля стане м’якою, додати разом з м’ясом в бульйон. Дати бульйону закипіти ще раз і зняти з вогню. Посипати зеленню петрушки.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:45 | Повідомлення № 3
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Свинячі ніжки з кислою капустою і горошком

(м’ясні блюда) 4 невеликих свинячих ніжки, 375 г гороху, 1 кг кислої капусти, 1 цибулина, декілька ягід ялівцю, 1 лавровий лист, 1 чайна ложка майорану, сіль.
Горох замочити на 2 години, додати майоран і сіль і відварити до м’якості. Свинячі ніжки відварити, протягом 1 години, в невеликій кількості води з луком, лавровим листом і ягодами ялівцю. Потім додати кислую капусту (свинячі ніжки покласти зверху) і варити ще півгодини. Горох подрібнити в міксері, викласти на блюдо разом з кислою капустою і свинячими ніжками.[size=11]



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:45 | Повідомлення № 4
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Манделах - рейнське печиво

(випічка) 500 г муки, 4 яйця, 100-150 г масла або маргарину, 150 г цукру, по ј чайної ложки кардамона і гвоздики, цедра Ѕ лимона, сіль, сухі дріжджі, жир для жаренья.
Яйця збити з цукром, додати прянощі і муку. Масло розтопити і обережно змішати з мукою і сухими дріжджами. Тісто добре вимісити, за допомогою чайної ложки обробити на невеликі кульки. Кинути їх в киплячий жир і смажити, як пампушки. Готові кульки посипати цукровою пудрою.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:45 | Повідомлення № 5
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Гірчичний соус

(соуси) 2 ст. ложки маргарину або масла, 2 ст. ложки муки, 0,5 л бульйону, 1 -2 ст. ложки гірчиці, 1 яєчний жовток, лимонний сік, сіль, цукор, 1 ст. ложка сметани, зелень.
У киплячому маргарині (маслі), помішуючи, прогріти муку до золотистого кольору. Продовжуючи помішувати, додати рідину, сіль, цукор, прокип’ятити, додати лимонний сік і гірчицю, змішану з жовтком і сметаною. Після цього соус не кип’ятити, інакше гірчиця додасть йому неприємну гіркоту, а жовток згорнеться. Готовий соус посипати дрібно нарізаною зеленню.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:46 | Повідомлення № 6
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Pork а la diablo (пікантний свинячий гуляш).

(м’ясні блюда) 600г свинини, 100г жиру, 200г лука, 1ст.л. томатної пасти(Tomatenmark), сіль, тмин, 1 зубчик часнику, 200г. сметани, 20г. муки, каєнській перець, 1ч.л. каперсів, 1 солоний огірок (невеликою), петрушка
М’ясо ріжемо на кубики, смажимо на в добре розігрітій сковороді в жирі готовності, викладаємо на якийсь час в окремий посуд, а в отсавшемся жирі пасеруємо нарізаний лук, сіль, тмин, часник і томатну пасту. Викладаємо назад свинину, додаємо каєнській перець, сметану і муку. Збавляємо вогонь і залишаємо гуляш тужити хвилин 5. І на завершення - дрібно нарізаний огірок, каперси і петрушка. (Рецепт отримала від шефа мого коханого німецького ресторанчика. Легке в приготуванні блюдо з ніжним м’ясом і пряним соусом.)



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:46 | Повідомлення № 7
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Німецький суп з пива

(перші блюда) 0,5 л світлого пива, 1 столова ложка муки, 1-2 яйця, 1-3 столових ложки цукру, гвоздика, кориця, лимонна цедра. (співвідношення інгредієнтів Ви зможете визначити на свій смак)
Змішати гвоздику, корицю, лимонну цедру, муку і всипати в каструлю з пивом. Довести до кипіння, часто помішуючи. Збити яйця з цукром і влити тонкою цівкою в кипляче із спеціями пиво. Через декілька секунд суп готовий. Подавати його потрібно гарячим.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:47 | Повідомлення № 8
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

ЯБЛУЧНИЙ СУП З РИБОЮ ПО-ГАМБУРГСЬКІ

(перші блюда) 2 кисло-солодких яблока250 мл яблучного сока125 мл білого вина100 г маринованою свеклы250 г будь-якою копченою рыбы100 г сливок1 ч.л. негострою горчицы1 лімонсоль, перець на смак
Яблука очистити від насіння і шкірки, натерти на крупній терці і сбризнуть лимонним соком. У каструлі довести до кипіння яблучний сік і вино. Додати натерте яблуко. На слабкому вогні варити 5 хвилин, небагато остудити і поставити в холодне місце. Буряк відкинути на сито, дати стекти соку і нарізувати тонкою соломкою. З риби зняти шкірку і нарізувати шматочками. Сливки збити в густу піну, змішати з гірчицею, посолити і поперчити. Додати яблучний відвар і збити в піну. Суп розлити по тарілках, зверху покласти шматочки риби і буряка.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:47 | Повідомлення № 9
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Суп-пюре гороховий з грінками

(перші блюда) - горох - 150 г- мука - 2-3 ст.л.- бульйон м’ясний - 1/4 стакана- морква - 1 невеликою корень- петрушка (корінь), лук ріпчастий - по вкусу- свинина - 100 г- сало-шпик - 30 г- хліб - 50 г- масло вершкове - 1-2 ст.л.- сіль - на смак
Горох варять до м’якості, після чого протирають крізь сито і змішують з відваром, в якому він варився. З муки, що пасерує, і бульйону готують білий соус, сполучають його з протертим горохом, кип’ятять і проціджують. Потім суп заправляють такими, що пасерують дрібно шинкованими корінню з додаванням свинячих шкварок. Готовий суп повинен бути густим. Подають його в бульйонних чашках з шматочками вареної свинини. Грінки, нарізні кубиками і підсмажені на вершковому маслі, подають окремо.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:47 | Повідомлення № 10
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Салат німецький овочевий

(салати) - яблука - 1 шт.- картопля - 1 шт.- огірки солоні - 1 шт.- масло оливкове - 1-2 ст.л.- лук ріпчастий - 1/2 луковіци- буряк - 1 небольшая- оцет, зелень петрушки, сіль - на смак
Картоплю і буряк в шкірці випекти в жарильній шафі очистити, нарізувати скибочками і перемішати з очищеними, дрібно нарізаними солоними огірками і ріпчастою цибулею. Потім додати нарізані тонкими скибочками яблука дрібно нарізану зелень петрушки. Все перемішати, посолити і заправити салатною заправкою з оцту і оливкового масла.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:48 | Повідомлення № 11
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Цибульний пиріг по-німецьки

(випічка) для тесту: - мука - 1 стакан- дріжджі - 20г- цукру - 1 щепотка- молоко - 1/2 стакана- яйце - 1 шт.- розм’якшене масло - 1-2 ст.л.- сіль - на смак для начинки: - лук - 1 кг- масло рослинне - 5 ст. л.- копчена корейка або сало - 50г, сметана - 200г- тмину, червоний мелений перець - по вкусу- жир для змазування дека.
Муку висипати в миску і зробити в ній поглиблення, в яке покришити дріжджі і висипати цукор. Тепле молоко і вилити на дріжджі і замісити опару, накрити миску рушником і поставити підходити в теплому місці на 30 хвилин. У опару, що підійшла, додати яйце, оливкове масло, сіль і добре замісити тісто, з якого сформувати кулю, накрити рушником і залишити ще на 30 хвилин. Для начинки почистити лук і нарізувати його дуже тонкими кільцями. У великій сковороді розігріти масло і обсмажити на малому вогні лук до прозорого стану приблизно 10 хвилин. Дрібно порізати корейку або сало, додати до лука і смажити ще 2 хвилини. Зняти сковороду з вогню, додати в лук сметану, тмин, перець.
Змастити жиром деко. На посипаною мукою дошці розкотити тісто по величині дека. Викласти тісто на деко і злегка притиснути. Вилкою проколоти тісто в багатьох місцях і залишити його ще на 30 хвилин. Нагрівати духовку до 200 градусів. Викласти начинку на тісто і випікати близько 45 хвилин на середньому вогні.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:48 | Повідомлення № 12
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Яловичина, маринована по-берлінські

(м’ясні блюда) для маринаду: - морква - 1-2 шт.- лук ріпчастий - 1 луковіца- корінь селери, корінь петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком, сіль - по вкусу- оцет - по вкусу- яловичина - 200г- лимона - 1 шт.
Нарізані скибочками морква, лук, корінь селери, корінь петрушки, лавр, чорний перець горошком, сіль заливають оцтом і такою ж кількістю води і кип’ятять. М’ясо поміщають в емальований або фаянсовий посуд, заливають охолодженим маринадом, покривають часточками лимона, накривають серветкою, змоченою в маринаді, і маринують протягом 3 днів. Потім м’ясо досуха обтирають, обсмажують, укладають в каструлю разом із злегка підсмаженим луком, морквою, петрушкою, заливають до половини маринадом і бульйоном і гасять під кришкою в духовці. Готове м’ясо нарізують скибами і злегка поливають сметанним соусом. Окремо подають червонокачанну капусту з яблуками і картопляне пюре.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:48 | Повідомлення № 13
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Шукрут або квашена капуста, відварена в пиві

(овочеві блюда) Квашена капуста 200 гр в середньому на людину,лавровый лист; 1 цибулина, сіль; перець (мелений); 1 пляшка пива (Heineken 25cl на дві порції)
Капусту промиваємо в холодній воді, кладемо у велику каструлю, заливаємо водою, солимо, перчимо (небагато, а то гостро виходить), додаємо цибулину, що розрізає на половинки, лавровий лист, вливаємо пиво. Доводимо до кипіння і залишаємо на повільному вогні годину-півтора. В процесі варива пробуємо на сіль, якщо треба, додаємо. В кінці відкидаємо, даємо стекти. Подаємо з копчениною, добре йде з “жандармами” (сосиски такі тут є копчені).
Я вперше думала, що після півтора годинників варива від капусти нічого не залишиться, але вона зовсім не розварюється, а тільки стає дуже ніжною. Весь алкоголь за півтори години теж випаровується, залишаючи лише смаковий відтінок. Мені подобається простота приготування - все звалив в каструлю і поставив варитися, а сам пішов манікюр робити.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим » Тематичні форуми » Рецепти » Німецька кухня (Німеччина)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


Оплата будь-яких послуг через інтернет

Вхід

Логін:
Пароль:

Інформація

Ваш IP: 54.92.201.232
Браузер:

Cайт живе: