rss · Субота, 18.11.2017, 22:13

Опитування

Маєток Терещенка
1. Відреставрувати
2. Музей і монастир
3. Мені байдуже
4. Тільки музей селища
5. Тільки монастир
6. Нехай розвалиться
Всього відповідей: 67
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: DmitriyLEV, Shooler, el_Chupacabra 
Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим » Тематичні форуми » Рецепти » Готуємо кролика (рецепти по приготуванню кролика)
Готуємо кролика
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:05 | Повідомлення № 1
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Смажений кролик

2 невеликих кролика, близько 100 г оливкового масла, 3-4 часточки часнику, 1 вітка зелени петрушки, 2 лаврових листа, 50 г білого сухого вина, пірі-пірі, сіль.

Відібрати найбільш м’ясисті шматки кролика без крові і лапи.У ступці розтовкти часник з пірі-пірі, зеленню петрушки, лавровим листям і сіллю. Приготованою сумішшю натерти шматки кролика, полити вином і залишити в маринаді близько 3 годин, потім підсмажити на оливковому маслі, додати маринад і довести до готовності.Шматки кролика з кров’ю використовувати для приготування блюда з рисом.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:05 | Повідомлення № 2
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик в короні

1 крупний кролик, 500 г сосискового фаршу, 125 г відварного пісного окосту, 1 печінка кролика, свиняче сало, 2 головки дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, 3 головки ріпчастої цибулі, нарізаної кружечками, 4 морква, нарізані кружечками, 2 часточки часнику, 1 десертна ложка дрібно нарізаної зелені петрушки, 250 г білого сухого вина, 0,5 меленого лаврового листа, чорний мелений перець, сіль.

Для приготування начинки в каструлю покласти сосисковий фарш, дрібно нарізаний окіст, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник, зелень петрушки, лавровий лист (мелений), посолити, поперчити і підсмажити з вершковим маслом до золотистого кольору. Потім додати растолченную печінку кролика, підсмажити і все ретельно перемішати. Приготованою масою нафарширувати кролика і зашити тонкою, але міцною ниткою, покласти у велику каструлю з свинячим салом і залишити смажитися на помірному вогні. Потім кролика оточити ріпчастою цибулею і морквою, нарізаними кружечками, і продовжувати смажити.
Коли кролик прийме золотистий колір, полити білим сухим вином, закрити кришкою і помістити в духовку на 2 години. Подавати до столу з картопляним пюре або молодою смаженою або відварною картоплею. Соус подавати в соуснику, заздалегідь очистивши від жиру.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:06 | Повідомлення № 3
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик по рецепту єпископа

1 кролик, 2 ст. ложки топленого сала, 125 г окосту, 50 г оливкового масла, 2 головки ріпчастої цибулі, 3-4 часточки часнику, 1 вітка зелени петрушки, 1 лавровий лист, 1 ст. ложка муки, 50 г червоного сухого вина, сіль.

Кролика нарізувати шматками. Приготувати гостру приправу з товченого часнику, дрібно нарізаної зелені петрушки, лаврового листа, вина і солі. Шматки кролика покласти в гостру приправу на 2-3 години. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю обсмажити на оливковому маслі і відкласти.У каструлі розігріти топлене сало і дрібно нарізаний окіст, додати шматки кролика, вийняті з гострої приправи, і обсмажити до золотистого відтінку, потім посипати мукою, додати гостру приправу, обсмажена ріпчаста цибуля і довести до готовності на помірному вогні із закритою кришкою.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:07 | Повідомлення № 4
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з ароматними травами

1 кролик, 1 головка ріпчастої цибулі, 1 часточка часнику, 1 жменя шампіньйонів, 1 вітка зелени петрушки, 1 вітка зелені селери, 1 повна ст. ложка вершкового масла, 1 ст. ложка муки, 1 яєчний жовток, м’ясний бульйон, 1 гвоздика, 0,5 лаврового листа, чорний мелений перець, сіль.

Після обробки кролика нарізувати шматками, покласти в каструлю, покрити водою, додати ріпчасту цибулю, часник, гвоздику, лавровий лист, вітку зелени петрушки, вітку зелені селери, посолити, поперчити і поставити на вогонь. Поварити протягом 10 хвилин на сильному вогні і процідити. Шматки кролика обсушити на тканині. У каструлю додати муку, ретельно змішану дерев’яною ложкою з вершковим маслом до отримання кремоподібного стану. Потім поступово залити бульйоном, в якому варився кролик, і прокип’ятити протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Після цього в каструлю знову покласти шматки кролика і залишити поваритися на повільному вогні.
Якщо соус значно википів, додати поступово м’ясний бульйон або гарячу воду. За 15 хвилин до подачі до столу додати дрібно нарізані шампіньйони. Коли все буде готово, шматки кролика викласти на блюдо. Соус, що утворився, процідити, додати в нього яєчний жовток, ретельно перемішати і знову потримати на вогні, не доводячи до кипіння. Приготованим соусом покрити шматки кролика і подавати до столу.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:08 | Повідомлення № 5
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з горілкою

1 кролик, 1 чайна ложка горілки, 3 ст. ложки оливкового масла! 1 ст. ложка вершкового масла або маргарину, 1 ст. ложка свиного| сала, 1 ст. ложка муки, 1 головка дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, 2 часточки часнику, 1 вітка зелени петрушки, шампіньйони, 1 лавровий лист, 1 щіпка кориці, чорний мелений перець, сіль.

Кролика обробити, промити, нарізувати шматками і покласти в суміш (3/4 вказаної кількості оливкового масла, сіль, чорний мелений перець) .В каструлю покласти вершкове масло, свиняче сало, ріпчасту цибулю, зелень петрушки, часник і добре прожарити. Потім додати проціджені шматки кролика і підсмажити їх до легкого золотистого відтінку. Для приготування соусу на сковороді з оливковим маслом, що залишилося, підсмажити муку, додати лавровий лист, корицю, горілку і декілька дрібно нарізаних шампіньйонів, прокип’ятити і викласти на кролика. Все прокип’ятити до м’якого стану кролика.Подавати до столу можна з скибочками хлібного м’якиша, підсушеного в духовці.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:08 | Повідомлення № 6
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з густим соусом

1 крупний кролик, 1 ст. ложка оливкового масла, 1 ст. ложка маргарину, 250 г помідорів, 1 крупна головка ріпчастої цибулі, 2 часточки часнику, 0,5 стакана білого сухого вина, пірі-пірі, 10 горошин чорного перцю, сіль.

Після належного очищення кролика нарізувати шматочками, додати дрібно нарізані ріпчаста цибуля і часник, оливкове масло, маргарин, пірі-пірі, чорний перець горошком і залишити маринуватися протягом декількох годинників.Потім викласти в скороварку з маринадом і обсмажити з відкритою кришкою. Коли соус, що утворився, почне википати, додати помідори, протерті через сито, і ретельно перемішати, полити вином, закрити кришку скороварки, залишити на вогні 15 хвилин. Перед подачею до столу шматочки кролика перемішати з соусом.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:09 | Повідомлення № 7
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з корейкою

1 кролик, 2 ст. ложки оливкового масла, 1 ст. ложка топленого сала, 1 ст. ложка маргарину, 50 г копченої корейки або бекону, 1 крупна головка ріпчастої цибулі, 1 часточка часнику, 1 лавровий лист, 250 г червоного сухого вина, 0,5 чарки горілки, 1 повна чайна ложка майорану, мелена гвоздика, тмин, пірі-пірі, сіль.

Кролика очистити і нарізувати шматками. Жири розігріти, обсмажити на них копчену корейку або бекон, нарізану шматочками, і кролика. Коли кролик прийме золотистий відтінок, додати дрібно нарізані ріпчаста цибуля і часник, лавровий лист, полити червоним сухим вином, посолити, постійно помішуючи після додавання кожного компоненту, полити горілкою і підпалити, потім довести до готовності, заправивши спеціями і додавши небагато воду, якщо необхідно.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:09 | Повідомлення № 8
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з лісовими горіхами

1 кролик, 8-9 тертих лісових горіхів, 6 ст. ложок оливкового масла, 1 головка дуже дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, 2- 3 часточки часнику, 1 вітка зелени петрушки, 1 лавровий лист, 1 гвоздика, 2-3 горошини чорного перцю, сіль; для маринування - сіль, сік лимона, червоне сухе вино, 1-2 часточки дрібно нарізаного часнику, 1 лавровий лист.

В каструлю з оливковим маслом покласти ріпчасту цибулю, лавровий лист, вітку зелени петрушки, кролика, заздалегідь підготовленого, промаринованого і нарізаного шматками, покрити водою і поставити на вогонь, час від часу підливаючи воду.Коли кролик звариться, додати товчений чорний перець, гвоздику, товчений часник і лісові горіхи. Вийняти вітку зелени петрушки, лавровий лист і небагато випарувати на вогні.Подавати до столу в гарячому вигляді з картопляним пюре або горохом по-англійськи.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:10 | Повідомлення № 9
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з цибулею

1 кролик, 20 головок ріпчастої цибулі величиною з волоський горіх, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки цукрового піску, 2 ст. ложки муки, 1 стакан білого сухого вина, 1 лавровий лист, 4 гвоздики, сіль.

Каструлю з вершковим маслом поставити на сильний вогонь і, постійно помішуючи, додати цукровий пісок. Потім покласти промиту неочищену ріпчасту цибулю і, коли він прийме золотистий відтінок, вийняти його з каструлі і відкласти. Після цього в каструлю покласти муку і, постійно помішуючи, небагато підсмажити її, додати обробленого і нарізаного шматками кролика, лавровий лист, гвоздику, 1 стакан води, біле сухе вино і посолити. Поставити на помірний вогонь і, коли все буде майже готово, знову покласти ріпчасту цибулю, закрити кришкою і залишити на вогні до повної готовності. При готовності соус повинен бути густим і шоколадного кольору, а м’ясо кролика повинне бути м’яким.
Якщо ще не готово, додати воду і біле сухе вино в рівних частинах і на вогні довести до необхідної готовності. Вийняти лавровий лист, гвоздику і подавати до столу з гарніром за бажанням.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:11 | Повідомлення № 10
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з рисом

1 жирний кролик, рис, 50 г маргарину, 1 ст. ложка муки, 100 г шампіньйонів, 100 г вершкового масла, 1 яєчний жовток, 1 не велика морква, нарізана кружечками, 10 дрібних цибулин, 1 вітка зелени петрушки, сік лимона, чорний мелений перець, сіль.

Кролика нарізувати шматками, покласти в каструлю з маргарином, підсмажити до золотистого відтінку. Після цього посипати мукою, покрити водою, посолити, поперчити, покласти вітку зелени петрушки, моркву і промиті дрібні цибулини. Поварити 30 хвилин, додати шампіньйони, підсмажені протягом 5 хвилин з 20 г вершкового масла і соком лимона.Поварити ще 15 хвилин. Яєчний жовток з’єднати з невеликою кількістю соку лимона і 1 ст. ложкою вершкового масла і додати в соус з кроликом. Подавати до столу з рисом, заправленим вершковим маслом.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:12 | Повідомлення № 11
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Кролик з шампіньйонами

1 кролик (приблизно 2 кг ), 250 г шампіньйонів, 150 г свинячого сала, 150 г сосисок, 1 десертна ложка вершкового масла або маргарину, 125 г окосту, 12 дрібних цибулин, 1 вітка зелени петрушки, 1 стакан білого сухого вина, 1 щіпка тертого мускатного горіха, м’ясний бульйон, чорний мелений перець, сіль.

В каструлю покласти вершкове масло, окіст, нарізаний невеликими шматочками, заздалегідь обробленого кролика, нарізаного шматками, сосиски, нарізані кружечками, свиняче сало, нарізане кубиками, і дрібні цибулини, посолити, поперчити, додати вітку зелени петрушки і мускатний горіх.Потім додати біле сухе вино і залишити варитися на помірному вогні протягом півтора годинників, підливаючи час від часу помалу м’ясний бульйон. Коли кролик звариться, каструлю зняти з вогню, шматки кролика вийняти, в каструлю додати дрібно нарізані шампіньйони, знову поставити на вогонь і поварити ще 25 хвилин на помірному вогні до повної готовності.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
mr_smithДата: Вівторок, 17.02.2009, 16:14 | Повідомлення № 12
ADMIN
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5114
х-статус:
You know what I mean?

Холодне блюдо з кролика

1 кролик, оливкове масло, 1 головка ріпчастої цибулі, оцет, чорний мелений перець, сіль.

Кролика почистити, натерти злитиму і обсмажити в духовці (не додаючи якого-небудь жиру) .Коли він підсмажиться, вийняти з духовки, остудити, викласти на блюдо, додати ріпчасту цибулю, нарізану тонкими кружечками, і заправити оливковим маслом, оцтом, посолити і поперчити.



Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
 
DmitriyLEVДата: Четвер, 19.02.2009, 23:08 | Повідомлення № 13
Авторитетний мешканець
Група: Модератори
Повідомлень: 592
х-статус:
Будуюся Я!!!!

МІЙ ПЕРЕВІРЕНИЙ

Беру тушку кролика розділюю на пристой ні на мою думку кусочки і обжарюю на сковорідці змащеною олією на великому вогні до золотистого кольору і складаю в чугунок. На другій сковорідці жарю 4-5 великих цибулин з 1-2 натертими на середній тертці морквинами також до золотистого кольору. після цього додаю це все в чугунок до м'яса, заливаю це все 2-ма стаканами пива світлого і тушкую на протязі 30-ти хвилин, на малюсінькому вогні, так, щоб ледве кипіло.
Подавати бажано з кортоплею пюре...
Перевірено... КАЙФ...
Хто не вірить, давайте кроля і приходьте в гості... ГОТУЮ САМ!!!



Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!

Повідомлення відредактовано DmitriyLEV - Четвер, 19.02.2009, 23:10
 
ShoolerДата: Вівторок, 03.03.2009, 19:57 | Повідомлення № 14
Супермодератор
Група: Модератори
Повідомлень: 3529
х-статус:
Veni! Vidi! Vici!

Затушённый кролик!

[spoiler][/spoiler]



Я - волк! И вожака хочу я трон.
Ведь жизнь имеет волчий нрав.
В ней справедливейший закон -
Кто всех сильнее тот и прав!
 
Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим » Тематичні форуми » Рецепти » Готуємо кролика (рецепти по приготуванню кролика)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


Оплата будь-яких послуг через інтернет

Вхід

Логін:
Пароль:

Інформація

Ваш IP: 54.225.36.143
Браузер:

Cайт живе: