Дата: Четвер, 17.09.2009, 16:25 | Повідомлення № 25
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
Quote (Gabber)
это макс разрешение/размер оригиналов?
що маєш на увазі? Якщо правильно зрозумів твоє питання то ці фотки 1 280 x 1 024 пікселів, мабуть максимально на телефоні, в повідомленнях форуму всі фотки виводяться в зменшеному вигляді, я спеціально зробив так, щоб підігнати під ширину форуму і не з"являлась горизонтальна полоса прокруттки при оригінальному розмірі.
Жираф - це кінь, виконаний за всіма вимогами замовника.
Дата: П'ятниця, 18.09.2009, 11:59 | Повідомлення № 29
Супермодератор
Група: Модератори
х-статус:
До речі, колись бачив газетну вирізку з фото Червоненського храму до революції (з куполами). Бачив я її коли навчався в школі, а показував мені її Бачинський Валерій Станіславович. От я і звертаюсь до Бачинського Сергія Валерійовича (aka BACS), чи може він пробити це питання, відсканувати та викласти?
З.І. Просто вчора під пиво з корєшом розфілософствувались: як вигладало село 100, 150 років тому
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - П'ятниця, 18.09.2009, 12:00
Дата: Неділя, 20.09.2009, 17:25 | Повідомлення № 30
ХОРУНЖИЙ ПОЧЕСНОЇ СОТНІ
Група: Модератори
х-статус:
О! мені аж самому цікаво стало! нажаль я зараз валяюся вдома з пнвмонією, але як виздоровію і поїду в село обовязково запитаю! і сфоткаю, тим більше я обіцяв старінні грошеннята пофоткать на сайт! продовження буде...
Немає безсмертних на Землі. Кожен наш наступний крок, може бути останнім. Тому його потрібно робити, як останній, з повною відповідальністю і рішучістю, чітко бючи в ціль!