| Проблеми роботи форуму. Побажання. |
| mr_smith | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:10 | Повідомлення № 1 |
ADMIN
Група: Адміністратори
Статус: Offline
х-статус:
|
|
Все що стосується роботи форуму.
Nulla dies sine linea Verba volant, scripta manent.
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:10 | Повідомлення № 2 |
Супермодератор
Група: Модератори
Репутація: 374
х-статус:
|
|
2mr_smith, На фільтрі зі сторінкою зарегених юзерів, ІМХО, потрібно зробити дефолтне значення більше 10 - хоча б 50. Зараз людей поки мало. Але потім буде незручно.
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:10 | Повідомлення № 3 |
ADMIN
х-статус:
|
|
el_Chupacabra, Ти маєш на увазі сторінку "Учасники"? Якщо так, то там внизу є фільтр користувачів, став фільтр покількості на 50 і все буде супер, максимальне значення 70.
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:10 | Повідомлення № 4 |
Супермодератор
Репутація: 374
х-статус:
|
|
Quote (mr_smith) став фільтр покількості на 50 і все буде супер Зрозуміло, але я мав на увазі, що заходиш туди - і кожен раз 10. Потрібно або зберігати налаштування або поставити по замовчуванню більше значення (сайт не завди швидко працює).
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:11 | Повідомлення № 5 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Ще добавив: Тепер на форумі, при кліку на посилання розміщених в повідомленнях користувачів, буде відкриватися сторінка сайту з посилання, прямо в вікні форуму, при цому візуальний ефект - затемнення фону. Так відкриватимуться тільки посилання на інші ресурси, посилання по сайту будуть відкриватися по простому. Тест
|
| |
| |
|
| DmitriyLEV | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:11 | Повідомлення № 6 |
Людина з великої букви
Репутація: 93
|
Пропоную в тематичному відділі відкрити тему, на зразок "Моє хоббі" на приклад. Щоб люди з однаковими інтересами могли спілкуватись і давати один одному поради. Спочатку поки нас на сайті не багато можна не ділити інтересів, а коли буде тісно всім в одній темі, можна буде, вишивальників з вишивальницями, в'язальників з в'зальницями... ну і так далі. Мені здається було б не погано. Судіть самі!!!
Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:11 | Повідомлення № 7 |
Супермодератор
Репутація: 402
х-статус:
|
|
Відносно хоббі - підтримую. Я трохи присів на англійську мову. Хотів би поділитися зібраною інформацією з ссилками на корисні ресурси інета. Багато рився і певна цікава база вже є. Я певен найдуться люди, які також вивчають англійську мову і кому буде цікаво. Англійська - це можливість сплікуватися з половиною світу! А може розділ в форумі зробити для таких як я? Або підкажіть куди можна було б скинути інформацію.
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:11 | Повідомлення № 8 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (DmitriyLEV) Пропоную в тематичному відділі відкрити тему, на зразок "Моє хоббі" на приклад. Діма, подібні теми ти можеш сам створювати, в тебе є для цього всі права, кожен користувач може створювати будь-які теми. От як тільки у вас з'явилась така ідея відразу створюйте!!! А розділи і форуми то вже тільки я. Quote (Shooler) А може розділ в форумі зробити для таких як я? Мені здається що краще булоб статті викладати, як навчальний матеріал, хоча, якщо ти маєш на увазі не якийсь конкретний матеріал, а просто обговорення та допомога у вивченні мови то це в форум треба. Скажи як ти бачиш і зробимо якщо треба форум. А ще краще, якщо це не форма навчального матеріалу, а живе навчання, то щоб не роздувати розділи форумами, пропоную створити тему в форумі "Авторський форум". Пропонуйте.
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:11 | Повідомлення № 9 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Що зроблено: 1.Нове оформлення сторінки " Про Червоне і про сайт". Велике спасибі el_Chupacabra, за те що прислав гарний матеріал, і я так розумію M-i-k-o-n предоставив матеріал і не признається. Якщо помиляюсь поправте. 2.Добавлено два нових розділи на форумі - "Навчання" на прохання Shoolera, та "Ігри" на прохання Gabera. Якщо треба в ці розділи ще який форум додати то пишіть. 3.Для DmitriyLEV, добавив форум про хоббі, створюйте теми друзі, алеодне хоббі одна тема, бажано. І взагалі створюйте побільше тем в форумах, а то виходить так що тема про одне , а переписування вже йде про третє, п'яте і десяте і при цьому одна тема на весь форум.  .
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:11 | Повідомлення № 10 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
В мене така пропозиція. 1. Тему про англійську, яка є в "Навчання (школа форуму)" - "Гуманітарні науки" перенести в тему "Хоббі". Тим більше тема вже є, а чим англійська не хоббі? 2. Те що зараз називається "Навчання (школа форуму)" перейменувати на "Школопедія" (давайте ідеї). Школодром можна, але вже є сайт з назвою такою, Школопедія ще можна, я такого в інеті не знайшов. Тільки одна ссилка, що хтось десь на форумі по приколу таке написав. А можна і нейтральне - Шкільний сад. 3. Далі, те що зараз називається "Гуманітарні науки" перемейнувати і поназивати по назвах предметів. А вже в предметах зробити теми, згідно шкільних программ. 4. Далі кожен може розвивати і розширювати дану тему. Короткий опис постараюся зробити, а далі можна і ссилки оставляти, які стосуються заної теми, і коментарі і приклади розвязування задач, наприклад. Це вже зможе робити кожен бажаючий. Головне, щоб структура даної вітки форуму була привязана до програми по темах. Таким чином получиться зібрання інформації по шкільній програмі в одному місці щось на зразок вікіпедії. Для простоти і наглядності можна зробити один предмет пока і одну тему в предметі. Адміне, пропоную зробити так: Школопедія-Математика-5 клас Тема 1. Натуральні числа. Геометричні фігури і величини. А далі коротко розкрити тему, згідно программи. Тільки теми форумів мають чітко називатися так як в шкільній программі з вказуванням класу і теми. Я вже з задоволенням чекаю і постараюся зробити свій перший урок Мда, недарма я колись на вчителя поступав (тихо в сторону - добре хоч що не поступив ).
Я - волк! И вожака хочу я трон. Ведь жизнь имеет волчий нрав. В ней справедливейший закон - Кто всех сильнее тот и прав!
Повідомлення відредактовано Shooler - Середа, 11.02.2009, 22:52 |
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:12 | Повідомлення № 11 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
А ще потрібно десь зробити на форумі тему - Влада Червоного. Всі знають голову сільської ради Науменко Анатолія Григоровича, а от депутатів напевно мало хто, в тому числі і я. Да і хто там в сільраді яку посаду займає я також не знаю. Звичайно з дозволу цих людей можна було б зробити маленьку довідку. Хто яку посаду займає. Которка автобіографія, фото. Я впевнений, що це не конфідеційна інформація. І всі жителі мають право її знати! Потрібно тільки звернутися офіційно від мешканців Червоного в селищну раду з таким запитом. Як вам таке?
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:12 | Повідомлення № 12 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Сказано - зроблено. Тепер на форумі є "Школопедія", тепер головне це все потихеньку заповнювати знаннями. Кожний форум в розділі відповідає предмету, в середині створюйте теми відповдно предмету та класу. далі: Quote (Shooler) десь зробити на форумі тему - Влада Червоного Створив в розділі "Червоне" форум "Люди" там пишемо про людей Червоного які там живуть і працюють, або жили і працювали. Також там можна створити тему про владу червоного і обговорити цей інститут влади в Червоному, який не всім по душі. А щодо людей депутатів та інш. то мені здається, що краще написати статтю про тих людей, які працюють в сільраді, є депутатами, працюють на заводах. Ще в "Школопедії" додав розділ вчительська, там про вчителів теми, крім того необхідна гарна стаття про вчителів та школу, а також про кожного вчителя окремо в статтях і щоб у вчительській вставляти посилання на ці статті, наприклад: " ...вчитель такий-то читати ось тут(посилання на статтю на сайті).
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:12 | Повідомлення № 13 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (mr_smith) Тепер на форумі є "Школопедія", тепер головне це все потихеньку заповнювати знаннями. Я постараюся якомога швидше якісно постворювати теми, згідно шкільного плану, а далі кожне питання теми окремо потрібно буде вже разом висвітлювати. Одним словом, граждане жители, не скупіться, хто скільки може, не відкажіть в... заповненні статтями по темах! 
|
| |
| |
|
| Shooler | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:12 | Повідомлення № 14 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Питання до mr_smith По історії. Чи можна в форумі історія зробити ще три підфоруми : Історія України, Новітня історія та історія рідного краю. А далі в кожному розділі будуть теми, згідно шкільної програми і розкриття тем. Якщо так технічно не можна зробити, то пропоную в розділі Школопедія зробити не одну історію а три.
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 14.02.2009, 11:12 | Повідомлення № 15 |
ADMIN
х-статус:
|
|
На жаль така структура форуму, підфорумів нема. Можу зробити ще дві історії.
|
| |
| |