rss · Неділя, 20.05.2012, 01:54

RSK - Червоне

Опитування

Дендрологічний парк
1. Відреставрувати парк
2. Допоможу з реставрацією
3. Мені байдуже
4. Парк і так гарний
5. Замість парку будинки
Усього відповідей: 13
Сторінка 1 з 171231617»
Модератор форуму: Shooler, el_Chupacabra 
Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим »  Підтримка роботи сайту та форуму » Робота сайту » Пропозиції та звіти по оформленню і роботі сайту (пропонуємо конструктив)
Пропозиції та звіти по оформленню і роботі сайту
irina_grandДата: Четвер, 05.02.2009, 09:39 | Повідомлення № 1
Небайдужий мешканець
Група: Друзі
Репутація: 20
Статус: Offline
х-статус:
Статус-повідомлення

Головну сторінку як на мене можна трошки змінити. Новини як такі
залишити, але тільки заголовки. Дуже багато інформації. А кому цікаво, той відкриє і почитає. Ну це моя думка.
> -----------------

el_ChupacabraДата: Четвер, 05.02.2009, 10:39 | Повідомлення № 2
Супермодератор
Група: Модератори
Репутація: 374
х-статус:
Moskales Eunt Domus!!!

Крім того ВСІ жителі Червоного (які там живуть) користуються або дайалапом або жпрсом, щвидкість низька і доки всі зображення завантажаться - посивіти можна

PS. Дизайн я також би змінив.

Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT"
チョパカバラ

Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - Четвер, 05.02.2009, 10:41

irina_grandДата: Четвер, 05.02.2009, 10:45 | Повідомлення № 3
Небайдужий мешканець
х-статус:
Статус-повідомлення

АДМІН, є над чим попрацювати))).

el_Chupacabra - а які в тебе пропизиції по дизайну?

el_ChupacabraДата: Четвер, 05.02.2009, 10:57 | Повідомлення № 4
Супермодератор
х-статус:
Moskales Eunt Domus!!!

Quote (irina_grand)
el_Chupacabra - а які в тебе пропизиції по дизайну?

Ну наприклад, оскільки сайт присвячено селищу, можна використати деякі краєвиди (а вони в нас чудові) в оформленні головної сторінки. Просто не зрозуміло сторонній людині - що таке Червоне і з чим його їдять )))
Якщо потрібно можу допомогти (правда трохи пізніше - зараз пишу Великий Заказ biggrin )

チョパカバラ

irina_grandДата: Четвер, 05.02.2009, 10:59 | Повідомлення № 5
Небайдужий мешканець
х-статус:
Статус-повідомлення

Було б непогано))

mr_smithДата: Четвер, 05.02.2009, 13:27 | Повідомлення № 6
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
You know what I mean?

Quote (irina_grand)
Новини як такі
залишити, але тільки заголовки. Дуже багато інформації. А кому цікаво, той відкриє і почитає.

Ці нови розміщено щоб продемонструвати можливий вид сайту, далі, з розрахунком на те, що кожний свідомий громадянин України та мешканець селища, по сумісництву і за власним бажанням користувач сайту, буде розміщувати свої новини. Крім того справа в тому, що все це (картинки, флеш, заставку на відео)можна відключити, якщо використовувати не Windows Internet Explorer, а альтернативні інтернет браузери Mozila FireFox, Opera(особливо збірку) в яких це все можна повідключати, є користувачі, звичайно, які не знають як то все ставити та настроювати і користуються тільки IE, то для таких людей я розмістив на сторінці файлів надстройку на Windows Internet Explorer: IE7Pro – лучшее дополнение для IE, добавляющее много новых возможностей и расширений в якій все необхідне по замовчуванню встановлено. Крім того, якщо все сховати то сторінка стане сірою, і одноманітною.
Quote (el_Chupacabra)
Крім того ВСІ жителі Червоного (які там живуть) користуються або дайалапом або жпрсом, щвидкість низька і доки всі зображення завантажаться - посивіти можна

І знову таки, альтернативні браузери дають можливість пришвидшувати загрузку та формування сторінок. Але над цим я теж буду працювати.
Quote (el_Chupacabra)
Ну наприклад, оскільки сайт присвячено селищу, можна використати деякі краєвиди (а вони в нас чудові) в оформленні головної сторінки. Просто не зрозуміло сторонній людині - що таке Червоне і з чим його їдять )))

Знову ж таки по попереднім питанням не співпадає очікування від сайту, додаткова структурна графіка на сайті збільшить вагу сторінок та час їх завантаження та формування. Але і тут я подумаю, як все зробити з найменшими втратами.
А ще в мене дуже мало фотографій з найкращими краєвидами селища, якби ж активніше викладали фото в розділ "Фотоальбоми", то я б щось і підібрав для оформлення. А поки що є розділи типу "Про Червоне і про сайт" там є інформація про селище з деякими фотками, є розділ "Фотоальбоми" в якому можна було б побачити всі найкращі краєвиди, якби їх вже швиденько користувачі розмістили .

Для початку на головній сторінці на 30% зменшив розмір віконець відео.

Quote (el_Chupacabra)
Якщо потрібно можу допомогти (правда трохи пізніше - зараз пишу Великий Заказ biggrin )

Чим конкретно?

Nulla dies sine linea
Verba volant, scripta manent.

DmitriyLEVДата: Субота, 07.02.2009, 21:31 | Повідомлення № 7
Людина з великої букви
Репутація: 93
х-статус:
Будуюся Я!!!!

Що до оформлення, то можу сказати таке. На швидкість інтернету не подрібно робити ставки. Зайдіть на любий не дуже розккручений форум, я про великі не кажу, то там стільки інфи на першій сторінці, що жах. А по друге, якщо я, захожу на сайт і на перший погляд не захоплююся його інформацією, то вважаю його нудним, не говорю про технічні (я там найдовше зависаю робота така). Якщо буде основна сторінка майже пуста перенаправляти на другу, а та, щоб зекономити трафік на третю і так далі, то це буде схоже на пусту трату часу. Чим цікавіша перша сторінка тим привабливішим буде сайт. І щодо самого сайту... Вірніше його ТВІРЦЯМ, здоровецький респект!!!!! Чого має бути сайт, якоїсь там Ковалівки, а ЧЕРВОНОГО нема.... Ну-у-у не було до цьго часу. Не все зразу, але правильно, що почали. Нехай знають наших!!!

Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!

Повідомлення відредактовано DmitriyLEV - Субота, 07.02.2009, 21:34

mr_smithДата: Субота, 07.02.2009, 22:13 | Повідомлення № 8
ADMIN
х-статус:
You know what I mean?

Дякую! Знатимуть наших!
Коли працював над сайтом, то в першу чергу вкладав таку ідею, що сайт буде формуватися самими користувачами, тобто наповнення сайту контентом, і це головна ідея. От кожен користувач мав би подумати, що б він міг розмістити на цьому сайті, що могло б бути цікавим, чи необхідним для всіх користувачів? Це може бути новина на будь-яку тему, але цікава новина в першу чергу для Вас, а відповідно ще комусь буде цікава, те саме і з файлами - або програма хороша на комп, або на смартфон, або книга в електронному вигляді і т.п. Те саме з темами на форумах, ви їх створюєте по своїм інтересам, або питанням які вас цікавлять. І саме головне, що тут важливо, щоб користувачі різних вікових категорій активно наповнювали сайт, і тоді, маю надію, ніхто з молоді не поскаржиться на те що зайшов на сайт "Червоне", а там клуб "Кому за 95" і навпаки, зайде людина старша, а тут підлітковий сайт. має бути цікаво всім!
Поки що, для початку я додаю новини, створюю теми на форумах загального характеру і не втрачаю надію, що все ж мою ідею підтримають всі.

Nulla dies sine linea

mr_smithДата: Неділя, 08.02.2009, 03:12 | Повідомлення № 9
ADMIN
х-статус:
You know what I mean?

Ще одна доробка: При вході на сайт або на форум буде випливати віконце з попередженням що вам прийшло нове особисте повідомлення, звичайно якщо хтось вам написав особисте повідомлення. bb

Nulla dies sine linea

DmitriyLEVДата: Понеділок, 09.02.2009, 15:26 | Повідомлення № 10
Людина з великої букви
Репутація: 93
х-статус:
Будуюся Я!!!!

Да до речі, про ту саму Ковалівку...
Там стоїть веб-камера в центрі селища і відображає частинку їхнього життя. Правда я туди декілька разів заходив, то толком нічого і не побачив. Чи то швидкість у них слабенька чи то що..

Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!

mr_smithДата: Понеділок, 09.02.2009, 17:54 | Повідомлення № 11
ADMIN
х-статус:
You know what I mean?

Мабуть камера найдешевша + швидкість ніяка

Nulla dies sine linea

el_ChupacabraДата: Понеділок, 09.02.2009, 23:49 | Повідомлення № 12
Супермодератор
х-статус:
Moskales Eunt Domus!!!

Легенда, про виникнення назви Червоного на мій погляд недостовірна. Більше підходить про червону від крові землю. Крім того я особисто знаходив зброю козацьких часів коли чистили ставки під заводом

チョパカバラ

mr_smithДата: Вівторок, 10.02.2009, 00:17 | Повідомлення № 13
ADMIN
х-статус:
You know what I mean?

Я дуже смутно пам'ятаю цю легенду про червону від крові землю. Не став писати, надіявся що хтось підкаже і забув, молодець el_Chupacabra, якщо в тебе є повна версія легенди, пришли мені я додам на сторінку про Червоне.

Nulla dies sine linea

ShoolerДата: Середа, 11.02.2009, 16:09 | Повідомлення № 14
Супермодератор
Репутація: 402
х-статус:
Veni! Vidi! Vici!

В мене виникла така чумова ідея. Хочу поділитися з вами і почути або підтримку або критику.

Суть теми така: зробити он-лайн школу! Так саме он-лайн школу Червоного!
В нас є багато статтів і тем про замок Терещенка, про який можна знайти інформацію від різних людей в інтернеті. Чому б не зробити родзинкою сайту про Червоне і он-лайн школу? певен, знайдеться багато бажаючих не тільки мешканців селища а й інших зацікавлених людей. В інтернеті є трохи відеоуроків по фотошопу і по вивченню язиків. Є також окремі программи по предметах, але я ніде не зустрічав звичайні уроки із шкільної программи середньої школи!
І не потрібно дуже занадто і всебічно освітлювати кожну тему, достатньо буде простого уроку на хвилин 15 кожної теми від кожного учителя! Адже вчителі кожного дня з року в рік навчають нас. Певний матеріал вже готовий у них і я впевнений, що цікавий матеріал. Це може зацікавити не тільки школярів і учнів, а й мене, наприклад. А то я в свій час я прогуляв декілька уроків і з задоволенням послухав би зараз звичайну тему по фізиці на тему електрика наприклад, або прослухав би щось з літератури (ну ледачий я для читання книг став smile ). По літературі окремо можна записати вже готові озвучені класичні твори, наприклад.

Можна на форумі, як варіант, зробити розділи кожного виду уроків, кожного року навчання. Звернутися до вчителів, можливо і якось офіційно, які не байдужі до розвитку наших підлітків та дітей, і запропонувати записати викладання уроків. Можливо щось буде з відео (наприклад фізика чи математика), щось аудіо (історія україни, література, мови).

Тим більше це можливо. Технічно можливо. Потрібно тільки попросити вчителя підготувати звичайний матеріал і записати це на відео чи аудіо. Ну і також знайти небайдужих людей, які на даний час знаходяться в Червоному і можуть в цьому допомогти. Нажаль я особисто на даний час не в Червоному, але чим зможу, тим допоможу. От буде відпустка, я готовий провести її саме для блага нашого сайту smile

А для самого початку можна по крупинці пошукати щось подібне і готове, а потім, по можливості, замінювати інформацію власними записами своїх же вчителів.

Давайте попробуемо. Це, по перше, робота, яка може існувати роки. По друге - завжди, навіть прогулявши, можна пройти певний матеріал і прослухати уроки. По трете - це може трохи додатково зацікавити дітей до навчання.

Правда ще не у всіх є інтернет, не такий вже й добрий звязок, але даний проект не розрахований на сію минуту. А через пару років все зміниться і все більше і більше людей будуть мати змогу спілкуватися за допомогою інтернету.

Я вважаю ідея має право на життя.

Чекаю критики або підтримки.

Я - волк! И вожака хочу я трон.
Ведь жизнь имеет волчий нрав.
В ней справедливейший закон -
Кто всех сильнее тот и прав!

Повідомлення відредактовано Shooler - Середа, 11.02.2009, 16:15

el_ChupacabraДата: Середа, 11.02.2009, 16:20 | Повідомлення № 15
Супермодератор
х-статус:
Moskales Eunt Domus!!!

Quote (Shooler)
В мене виникла така чумова ідея. Хочу поділитися з вами і почути або підтримку або критику. Суть теми така: зробити он-лайн школу!

Цікаво, правда не зовсім зрозуміла технічна сторона цього проекту, хоча сама ідея...
Згоден. Потрібно надолужувати згаяний в школі час, коли ми (чого гріха таїти) замість заняттями математикою, займалися однокласницями :D. Хто з нас, поклавши руку на серце, може здати той же екзамен по геометрії або фізиці на ту саму оцінку, яку отримав у школі?
Короче я за.

ЗІ. 2Shooler, створи про це нову тему.

チョパカバラ

Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - Середа, 11.02.2009, 16:21

Форум селища міського типу Червоне, Червоне - зробимо кращим »  Підтримка роботи сайту та форуму » Робота сайту » Пропозиції та звіти по оформленню і роботі сайту (пропонуємо конструктив)
Сторінка 1 з 171231617»
Пошук:

Загрузка...

Вхід

Логін:
Пароль:

Інформація

Ваш IP: 38.107.179.221
Браузер:

Cайт живе: