| RAP гурт з Червоного R.S.K. |
| Roostam | Дата: Четвер, 05.02.2009, 20:58 | Повідомлення № 1 |
Повага(Respect)
Група: Модератори
Репутація: 150
Статус: Offline
|
ЯК З'ЯВИЛАСЯ ГРУПА Група R.S.K. була заснована 30 квітня 2008 року. В склад групи входять Roostam, Sima, та Криведка. Назва группи пішла від перших букв засновників групи ("R" - Roostam, "S" - Sima, "K" - Креведка)  , але зараз це не має ніякого значення, тому, що склад группи буде мінятися! Ідею заснувати групу нам запропонувала подруга, яка і написала нам перші пісні... Зараз треки пишемо самі. Так як в Червоному нема звукозаписуючої студії, а їздити і записуватись десь в другому місті покищо нема коштів, пісні записуемо через комп'ютер, тому вибачте за якість звуку  Сподіваюсь скоро будемо записуватись нормально... Треки: Оцінюйте, і підтримуйте... Дякую 
Прикріплені файли: 1606826.jpg(143Kb)
Повідомлення відредактовано Roostam - Понеділок, 09.08.2010, 23:24 |
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 17:51 | Повідомлення № 16 |
Супермодератор
Репутація: 374
х-статус:
|
|
Quote (Roostam) Все пишу новую песню и к тебе на запись... Для сровнения... Не забудь на альбоме написать el_Chupacabra records 
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 19:04 | Повідомлення № 17 |
Повага(Respect)
|
Quote (el_Chupacabra) Не забудь на альбоме написать el_Chupacabra records Ухахаха, я даже ещо песню у тя не записал, а ты уже про альбом говоришь)) Быстрый однако)) 
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 19:26 | Повідомлення № 18 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (Roostam) Ухахаха, я даже ещо песню у тя не записал, а ты уже про альбом говоришь)) Быстрый однако)) Я оптимист!
|
| |
| |
|
| M-i-k-o-n | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 19:29 | Повідомлення № 19 |
Повага(Respect)
Група: Заблоковані
Репутація: 20
|
Так так так сказав кулемет!!! Кацапи полягли! А хто ще живий то я не далеко... Гундосять вони тут по кацапські... Додано (09.02.2009, 19:29) --------------------------------------------- Я ЗА революцію 
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 19:42 | Повідомлення № 20 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (M-i-k-o-n) Так так так сказав кулемет!!! Кацапи полягли! А хто ще живий то я не далеко... Гундосять вони тут по кацапські... 2M-i-k-o-n, Почитай, будь ласка, ось тут, а ще ось тут (особливо п.5)
|
| |
| |
|
| Gabber | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 14:57 | Повідомлення № 21 |
WITCHER
Репутація: 139
|
Заценил ваши творения.Маты портят всю малину.
|
| |
| |
|
| M-i-k-o-n | Дата: П'ятниця, 20.02.2009, 19:43 | Повідомлення № 22 |
Повага(Respect)
Група: Заблоковані
Репутація: 20
|
Читав. Тарас, не обіжайся... З Ростіком потрібно ще багато працювати... Мені подобається тільки про Червоне і як, я уже йому говорив. Ростік пиши будь-ласка ПО НАШОМУ і пісні теж, не даремно воно НАШЕ. Про культуру не забудь, слів для пісні є вагон, як Діма каже... Зарання дякую...
|
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 22:38 | Повідомлення № 23 |
Повага(Respect)
|
Кста, я собі так і вирішив писати пісні в основному по українські, так що Міша, ті будеш задоволений))
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 28.02.2009, 00:12 | Повідомлення № 24 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Ну що ж, думаю пора критикнуть трошки. Так от деякі пісні мають м'яко кажучи дитячий стиль, весь сенс пісні зводиться до того що... ну наприклад: "Я для неї те, авона мені ось так, а я ось такий, а вона така погана, але я її кохаю, а вона мене ні, що робити?" Так пишуть дівчатка в молодших класах. Не хочу нікого ображати, хочу чути справжню пісню, справжні вірші, а не дитячі віршики. Рост, не ображайся, але можливо, спробуйте заспівати якісь загально визнані твори, щоб просто збагнути тонкощі гарного тексту, гарних віршів, навіть пропоную заспівати геніальні творіння поетів, наприклад(не смійтеся) того ж Т.Г.Шевченка(не футболіст), Єсенина, Пушкіна, сучасних поетів багато, я не пропоную переспівувати пісні визнаних реперів, то не те. Якщо взяти пісні, то можна почати з Висоцького у нього багато глибоких текстів, а є ще й вірші які навіть він не співав, спробуйте, буде цікаво. Я не пропоную займатись плагіатом, чи красти чужі тексти, я пропоную ознайомитись з творчістю людей, яка є прикладом, як треба писати про любов та життя, щоб не повторювати більше віршиків з дитинства багатьох дівчаток. Рост,та всі учасники РСК, прошу не ображайтесь, ви все робите правильно, поглад збоку та критика - це завжди двигун прогресу.
Nulla dies sine linea Verba volant, scripta manent.
|
| |
| |
|
| DmitriyLEV | Дата: Субота, 28.02.2009, 10:33 | Повідомлення № 25 |
Людина з великої букви
Репутація: 93
|
Що до переспівування чужих віршів, то я чесно кажучи не підтримую, але. Візьміть ту саму класику... ЇЇ співають і рокери і попсяники і, в мене є збірник (репу під класичний акомпонімент) Ви знаєте суперові реці. Головне правильно поставити це діло, з розумом. Що до мало відомих текстів, то підтримую... Хто нас просвітить, як не ВИ!!! А саме головне працювати на поліпшення свого хисту. Це, як діамант, коли він без огранки, то є простий камінчик, а коли його ПРАВИЛЬНО огранити, то є безцінний і дуже коштовний витвір мистецтва. ОСЬ!
Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 28.02.2009, 11:11 | Повідомлення № 26 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (DmitriyLEV) Що до переспівування чужих віршів, то я чесно кажучи не підтримую Чого ж чужих, це вже надбання народу. 
|
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Субота, 28.02.2009, 11:19 | Повідомлення № 27 |
Повага(Respect)
|
Спасибо за критику конечно))) Мы это понимаем сами)) Просто это были первые песни) И мы как бы учились)) Не все же сразу начинают писать гениальные творения) 
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Субота, 28.02.2009, 11:34 | Повідомлення № 28 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (Roostam) Спасибо за критику конечно))) Мы это понимаем сами)) Просто это были первые песни) И мы как бы учились)) Не все же сразу начинают писать гениальные творения) Прекрасно що ви самі це розумієте, значить все ще попереду. Чекаємо.
|
| |
| |
|
| MIAS | Дата: Субота, 28.02.2009, 12:10 | Повідомлення № 29 |
Повага(Respect)
Група: Друзі
Репутація: 41
х-статус:
|
|
"Брат и сестра" - ця пісня найнайнайнайнайнайнайкраща з усіх, що були!!!!!!!))) Але інші також класні!!!!
|
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Субота, 28.02.2009, 12:24 | Повідомлення № 30 |
Повага(Respect)
|
Quote (MIAS) "Брат и сестра" - ця пісня найнайнайнайнайнайнайкраща з усіх, що були!!!!!!!))) Але інші також класні!!!! Спсибі, мені вона також дуже подобається))) 
|
| |
| |