| RAP гурт з Червоного R.S.K. |
| Roostam | Дата: Четвер, 05.02.2009, 20:58 | Повідомлення № 1 |
Повага(Respect)
Група: Модератори
Репутація: 150
Статус: Offline
|
ЯК З'ЯВИЛАСЯ ГРУПА Група R.S.K. була заснована 30 квітня 2008 року. В склад групи входять Roostam, Sima, та Криведка. Назва группи пішла від перших букв засновників групи ("R" - Roostam, "S" - Sima, "K" - Креведка)  , але зараз це не має ніякого значення, тому, що склад группи буде мінятися! Ідею заснувати групу нам запропонувала подруга, яка і написала нам перші пісні... Зараз треки пишемо самі. Так як в Червоному нема звукозаписуючої студії, а їздити і записуватись десь в другому місті покищо нема коштів, пісні записуемо через комп'ютер, тому вибачте за якість звуку  Сподіваюсь скоро будемо записуватись нормально... Треки: Оцінюйте, і підтримуйте... Дякую 
Прикріплені файли: 1606826.jpg(143Kb)
Повідомлення відредактовано Roostam - Понеділок, 09.08.2010, 23:24 |
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Четвер, 05.02.2009, 21:28 | Повідомлення № 2 |
ADMIN
Група: Адміністратори
х-статус:
|
|
Молодці! Половина пісень дуже важко прослухати бо погана якість, але суть зрозуміла. А хто писав тексти до кожної пісні, можеш по всім пройтись? От деякі пісні більш якісно записані, а чи не можна перезаписати по новому, з натренованою вже читкою, ті в яких не дуже якісний звук?
Nulla dies sine linea Verba volant, scripta manent.
|
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Четвер, 05.02.2009, 21:54 | Повідомлення № 3 |
Повага(Respect)
|
Я думаю можна... А какие песни не четкие??
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: Четвер, 05.02.2009, 23:18 | Повідомлення № 4 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (Roostam) R.S.K. feat. Bodya - Червоне Quote (Roostam) R.S.K. - Нелепая любовь Вот эти. А музыку где берете? Минуса тырите где-то  или сам фигачишь на каком-то фрутилупсе?
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: П'ятниця, 06.02.2009, 09:44 | Повідомлення № 5 |
Супермодератор
Репутація: 374
х-статус:
|
|
Quote (Roostam) ...пісні записуемо через комп'ютер, тому вибачте за якість звуку При грамотному підключенні та налаштуванні - компьютер мона зробити хай не професійною, але зовсім нормальною "студією звукозапису" не витрачаючи великих коштів. Тим більше для RAPу де інструментал не настільки важливий і може бути зроблений за допомогою того ж фрутілупсу. А так - великий респект вам, удачі та визнання! Не скажу, що я шанувальник RAPу, але за вас обома руками. Вперед - так тримати!
Недаром самая страшная книга Стивена Кинга называется "IT" チョパカバラ
|
| |
| |
|
| Gabber | Дата: П'ятниця, 06.02.2009, 10:14 | Повідомлення № 6 |
WITCHER
Репутація: 139
|
Да,"Кач"вон шпарит тоже в домашних условиях-а качество бомба)Дерзайте.
|
| |
| |
|
| mr_smith | Дата: П'ятниця, 06.02.2009, 11:33 | Повідомлення № 7 |
ADMIN
х-статус:
|
|
Quote (el_Chupacabra) При грамотному підключенні та налаштуванні - компьютер мона зробити хай не професійною, але зовсім нормальною "студією звукозапису" не витрачаючи великих коштів. Ну от якраз на цьому форумі, я сподіваюсь, обміняєтесь досвідом в цому питанні і R.S.K стане культовою групою! 
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: П'ятниця, 06.02.2009, 11:37 | Повідомлення № 8 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (mr_smith) Ну от якраз на цьому форумі, я сподіваюсь, обміняєтесь досвідом в цому питанні і R.S.K стане культовою групою! Нема питань 2Roostam, Якщо не важко, напиши який хард і софт використовувався при звукозаписі
|
| |
| |
|
| DmitriyLEV | Дата: Субота, 07.02.2009, 22:06 | Повідомлення № 9 |
Людина з великої букви
Репутація: 93
|
Шановні, а слабо з місцевими зв'затись, там же апарат крутий і компа можна роздобути. Мікрофони мікшерюка Yamaha, прога Adobe Audition 3. Звуковуха sound forge 24bit перетворювач... реп я також не сильно, але всі починання треба підтримувати. По менше матюків, це вже не модно... Тим більше молодим людям...
Перед тим як критикувати, зроби подібне, або повтори запропоноване!!!
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Неділя, 08.02.2009, 14:27 | Повідомлення № 10 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (DmitriyLEV) мікшерюка Yamaha, прога Adobe Audition 3. Звуковуха sound forge 24bit перетворювач... Ну це якщо ти збираєшся писати повністю усі партії, а для запису вокалу можна обійтися і меншим Quote (DmitriyLEV) слабо з місцевими зв'затись Підтримую. Не ви перші тут почали займатися звукозаписом, і є старші товарищі які завжди можуть допомогти.
Повідомлення відредактовано el_Chupacabra - Неділя, 08.02.2009, 14:31 |
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 15:04 | Повідомлення № 11 |
Повага(Respect)
|
Quote (mr_smith) А музыку где берете? Минуса тырите где-то или сам фигачишь на каком-то фрутилупсе? Музыку я пишу сам)) На фруте) Quote (el_Chupacabra) 2Roostam, Якщо не важко, напиши який хард і софт використовувався при звукозаписі Я использую при записи микрофон SONY и проги Audacity 1.3 Beta (Unicode) и FL Studio 8 все... Ты ж тоже песни записуеш... У тя апаратура покруче.. мож поможеш с записю?
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 15:28 | Повідомлення № 12 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (Roostam) У тя апаратура покруче.. мож поможеш с записю? Ну, покруче - это громко сказано А насчет помощи: подходи - поможем!
|
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 16:25 | Повідомлення № 13 |
Повага(Respect)
|
Хы а когда ты дома бываешь??? Кста я не думал что ты согласишся помочь... У тя ж над дверю написано "Чтоб репом здесь и не воняло" 
|
| |
| |
|
| el_Chupacabra | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 17:03 | Повідомлення № 14 |
Супермодератор
х-статус:
|
|
Quote (Roostam) "Чтоб репом здесь и не воняло"  Гы. Давно это было.... Надпись была создана в те времена, когда все, кто не слушал РЭП, были не просто аутсайдерами, а объектами для гонения (а если еще и патлы носиш...). Тогда и возник такой, понимаешь, протест против насильного внедрения А против РЭПа, я ничего не имею. Просто не мое это и все, хотя например тех же Coolio слушаю с удовольствием. ЗЫ. Дома я ежедневно после 20:00
|
| |
| |
|
| Roostam | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 17:49 | Повідомлення № 15 |
Повага(Respect)
|
Quote (el_Chupacabra) Гы. Давно это было.... Надпись была создана в те времена, когда все, кто не слушал РЭП, были не просто аутсайдерами, а объектами для гонения (а если еще и патлы носиш...). Тогда и возник такой, понимаешь, протест против насильного внедрения А ну тогда ясно))) Все пишу новую песню и к тебе на запись... Для сровнения... 
|
| |
| |